Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: Ματαιώνουν τον γάμο τους - Η ανάρτηση στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: Ματαιώνουν τον γάμο τους - Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα ανακοίνωσαν ένα όχι και τόσο ευχάριστο γεγονός καθώς αποκάλυψαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social πως ματαιώνουν τον γάμο τους.

Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι σε λίγες ημέρες θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σκιάθο όμως σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα έγραψαν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους: «Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τον γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ματίνας Ζάρα

Γάμο -  ματαιώνουν

Οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον γάμο της με τον Χούτο

«Με τον Λάμπρο είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Θαυμάζω τον χαρακτήρα του, το ήθος του, τις αξίες, που έχει, και το πόσο καλός πατέρας είναι. Επίσης ο χιούμορ του είναι κάτι το οποίο με κέρδισε κατευθείαν, με κάνει να γελάω συνέχεια. Έχει χρυσή καρδιά, απίστευτη υπομονή και είναι ειλικρινής πάντα.

Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την πανδημία, που έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έχω ήδη καταλήξει πώς θέλω να είναι το νυφικό μου. Και κουμπάρους έχουμε βρει και εννοείται πως ο γιος του Λάμπρου θα είναι παραγαμπράκι, όπως παρανυφάκι θα είναι η βαφτιστήρα μου, που είναι κοντά στην ηλικία του», δήλωσε η Ματίνα Ζάρα στην Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη.

Survivor Λάμπρος Χούτος γάμος

«Θα τα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα. Αγαπιόμαστε πολύ και πιστεύω ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά. Για εμένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και επειδή μεγάλωσα σε μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια, σίγουρα θα με έκανε πολύ χαρούμενη η ευλογία της μητρότητας.

Στην πρώτη καραντίνα αποκλειστήκαμε στη Σκιάθο μαζί τους για τρεις μήνες και ήμασταν συνέχεια όλοι μαζί, οπότε τον γνώρισαν καλύτερα εκεί. Πέρσι το καλοκαίρι, πριν μου κάνει πρόταση γάμου, ο Λάμπρος μίλησε με τον πατέρα μου και με τα αδέρφια μου να πάρει την ευχή τους. Ήταν τζέντλεμαν και παραδοσιακός, κάτι το οποίο εκτίμησαν και τους άρεσε πολύ», ολοκλήρωσε.