Αποκλειστικό: Υπερπαραγωγή το προσκλητήριο γάμου του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνα Ζάρα

Δείτε το για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Υπερπαραγωγή το προσκλητήριο γάμου του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνα Ζάρα

Στις 21 Αυγούστου στην Σκιάθο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα. To ζευγάρι αυτές τις μέρες ολοκληρώνει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Κουμπάροι του ποδοσφαιριστή και της τραγουδίστριας θα είναι η Λάουρα Νάργες και ο Χαράλαμπος Ζάγκας.

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στον οίκο νυφικών Fedra και με τη βοήθεια της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου επέλεξαν τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, το νυφικό αλλά και το φόρεμα που θα βάλει μετά το μυστήριο η νύφη.

«Πρώτα πήρα το “ναι” από τη Ματίνα. Και της είχα πει “όταν είσαι έτοιμη, εγώ θα μιλήσω στον πατέρα σου”. Την πρώτη φορά που της είχα κάνει πρόταση γάμου τον περασμένο Δεκέμβριο δεν το είχαμε πει αμέσως στην οικογένειά της, επειδή ήταν αρχή ακόμα, για να μην πάθουν σοκ. Μόλις τους γνώρισα πολύ καλά στην καραντίνα, τους το ανακοινώσαμε», περιγράφει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! ο αθλητής.

Ζάρα Ματίνα Λάμπρος Χούτος προσκλητήριο

Ποια είναι η Ματίνα Ζάρα

Η 22χρονη Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια Matina Zara μεγάλωσε στον Καναδά και από αρκετά μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Το ταλέντο και η θέλησή της να κυνηγήσει το όνειρό της, την οδήγησαν σε ηλικία μόλις 14 ετών να συνθέσει το πρώτο της τραγούδι και μέσα σε έναν χρόνο να κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Τρία τραγούδια του album κατέκτησαν τις ερτζιανές συχνότητες του Καναδά και της έδωσαν την ευκαιρία να αναγνωριστεί με τη δική της μπάντα, παίζοντας live σε μαγαζιά, σχολεία, συναυλίες και σε φεστιβάλ της χώρας.

Η Ματίνα θα εγκατασταθεί με την οικογένειά της στην Ελλάδα και στα 18 της με φόντο την Σκιάθο, εμπνεύστηκε μεταξύ άλλων και το καινούργιο της τραγούδι «Kiss And Tell». Παράλληλα με live εμφανίσεις σε μαγαζιά και μουσικές σκηνές της Αθήνας, ηχογράφησε και τελείωσε το καινούργιο της υλικό.