Ο «Κρυφός» αρραβώνας της Αννέτ Αρτάνι

Άκρως ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο «Κρυφός» αρραβώνας της Αννέτ Αρτάνι

Ύστερα από αρκετά χρόνια συγκατοίκησης με τον αγαπημένο της, η μεγάλη στιγμή για την Αννέτ Αρτάνι ήρθε καθώς ο σύντροφός της της έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Η πρόταση έγινε κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα μιας και έχουν επιστρέψει για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, ο Καρλ Μίρα της χάρισε ένα απίστευτο δαχτυλίδι ενώ η συγκίνηση δεν έλειπε από τα πρόσωπά τους.

Μάλιστα σύμφωνα με την «Espresso» το ζευγάρι επισημοποίησε τον αρραβώνα του σε οικογενειακό κύκλο στο πατρικό της τραγουδίστριας μόλις προχθές, με την ευλογία του πατέρα Κωνσταντίνου, του ίδιου ιερέα που βάφτισε πριν από λίγα χρόνια τον μονάκριβο γιο της Αννέτ Αρτάνι, τον μικρό Γρηγόρη.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ανέτ Αρτάνι

«Ο Καρλ ζήτησε το χέρι μου από τον πατέρα μου διά τηλεφώνου, όταν ήμασταν στην Αμερική. Ο μπαμπάς μου πρέπει να γέλασε λίγο, αφού σκέφτηκε πως ζούμε μαζί τρία χρόνια, αλλά του είπε φυσικά πως συμφωνεί. Ήμουν προετοιμασμένη λοιπόν, ότι θα γίνόταν επίσημη πρόταση φτάνοντας στην Ελλάδα. Απλά δεν ήμουν σίγουρη που και πώς»

Και συνέχισε λέγονατας «Επειδή ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι ξανά και χωρίσαμε και επειδή αγαπιόμαστε, δε νιώθουμε ότι ένα έγγραφο το οποίο θα νομιμοποιεί τη σχέση μας θα είναι ταυτόχρονα και δεσμευτικό ότι θα αγαπιόμαστε για πάντα. Συζητάμε, λοιπόν, ο γάμος μας να μη σχετιστεί καθόλου με έγγραφα και δηλώσεις σε κάποιο κρατικό φορέα» πρόσθεσε η Αννέτ Αρτάνι και κατέληξε: «Θα δηλώσουμε ότι αγαπιόμαστε σε εμάς τους ίδιους και στους συγγενείς μας μέσα από όρκους που θα γράψουμε ο ένας για τον άλλον. Θα το κάνουμε… hippiestyle, δεν θα το κάνουμε με παπά σε εκκλησία, θα πάμε σε μία παραλία, ίσως η πάνω σε ένα βράχο».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με την Ανέτ Αρτάνι

Ανέτ Αρτάνι - Πρόταση γάμου

Ανέτ Αρτάνι

Παντρεύτηκαν Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου

Τα σκαλιά του Δημαρχείου ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην Σύρο. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε σήμερα την ευτυχία του.

Οι δυο τους μπορεί ποτέ να μην είχαν επιβεβαιώσει την ημερομηνία του γάμου τους, ωστόσο η αναγγελία αλλά και οι φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού στην Σύρο έκαναν την αποκάλυψη.

Στο πλευρό της νύφης βρέθηκαν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου συνοδεύτηκε από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι του πέταξαν τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.