Αυτό είναι το σπίτι που έμεναν εδώ και 10 χρόνια Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία που έμεναν μαζί πριν ανακοινώσουν το διαζύγιο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το σπίτι που έμεναν εδώ και 10 χρόνια Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Πριν από μερικά λεπτά η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν πως έπειτα από 10 χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αφού οι προσπάθειες για να φτιάξουν τη σχέση τους δεν απέδωσαν καρπούς. Ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και η είδηση "έσκασε" από το πουθενά.

Μπορεί οι φήμες πως έχουν χωρίσει και κάνουν μάλιστα χωριστές διακοπές να ήταν πολλές, ωστόσο κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Να όμως, που όλα τα δημοσιεύματα αυτά ήταν αλήθεια.

Μέσα στα 10 χρόνια γάμου τους, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, απέκτησαν τα δυο αγγελούδια τους. Την Αέλια και τον Αρίωνα που είναι και η κύρια προτεραιότητα τους, ειδικά τώρα που παίρνουν διαζύγιο.

Σε αυτό το σπίτι έμεναν Καραβάτου - Κατσούλης πριν τον χωρισμό

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας έμενε σε μια όμορφη μονοκατοικία, όπου διαθέτει τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά τους. Πολλές μάλιστα, ήταν οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας, όπου μας έδειχνε το εσωτερικό του και την διακόσμηση.

Η νέα αρχή της Κατερίνας Καραβάτου μετά το διαζύγιο

Η Κατερίνα Καρβάτου από τη νέα σεζόν ανήκει στο δυναμικό του μεγάλου καναλιού «MEGA». Το κανάλι εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση στην οποία καλωσόρισε την παρουσιάστρια η οποία ήταν γνωστή στο Star με την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου».

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής.

Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν.