Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τι έλεγαν Καραβάτου - Κατσουλης για τις φήμες χωρισμού τους στο You - «Ο καθένας μπορεί να...»

Η τελευταία συνέντευξη λίγους μήνες πριν ανακοινώσουν το διαζύγιο δεν προμήνυε το τέλος

Τι έλεγαν Καραβάτου - Κατσουλης για τις φήμες χωρισμού τους στο You - «Ο καθένας μπορεί να...»
News 17.08.2021 13:18
Από Youweekly Team

Τέλος στο γάμο τους έβαλαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης έπειτα από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών. Με μια λιτή ανακοίνωση, το ζευγάρι αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Τελευταία συνέντευξη είχαν παραχωρήσει στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού Youweekly, όπου είχαν μιλήσει μάλιστα και για τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Απόσπασμα από την τελευταία συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνα Καραβάτου

Μιλώντας για social media, πώς αντιµετωπίζετε τα σχόλια ή τις κριτικές για θέµατα που αφορούν στην προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή; Οι followers πολλές φορές γίνονται ανεξέλεγκτοι σε αυτά που γράφουν και µε τον τρόπο που τα γράφουν...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Για να είµαι σαφής στην απάντησή µου, µιλάµε σε αυτή την περίπτωση για δύο ή τρεις ανθρώπους, ανάµεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους που γράφουν υπέροχα πράγµατα. Πολλές φορές έχω διαβάσει, όµως, σχόλια, που µε έχουν τροµάξει.

Από ό,τι έχω δει έχεις επιλέξει να µην απαντάς. Βέβαια, ούτε και στα κολακευτικά σχόλια µπαίνεις στη διαδικασία να το κάνεις. Χρησιµοποιείς λίγο διαφορετικά από ό,τι οι περισσότεροι επώνυµοι τα social media.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ναι, αλήθεια είναι αυτό, η σχέση µου µε τα social media είναι κάπως ιδιαίτερη, κι αυτό είναι το λιγότερο που θα µπορούσα να πω. Νοµίζω πως τόσο αντέχω να κάνω. Επίσης δεν θα µπορούσα να απαντώ µόνο στα θετικά και στα αρνητικά να µην απαντώ. Δέχοµαι ότι είµαι ένα δηµόσιο πρόσωπο, έχω ανοιχτό το προφίλ µου, ο καθένας µπορεί να µου γράψει. Τώρα αν δικαιούται κάποιος να είναι αγενής, είναι µια µεγάλη φιλοσοφικής φύσεως κουβέντα. Το 99% των ανθρώπων πάντως που µπαίνουν να µου γράψουν µε περιβάλλουν µε πάρα πολύ µεγάλη αγάπη κι ακόµα και η κριτική τους διέπεται από καλοσύνη και ευγένεια! Το υπόλοιπο ποσοστό µαθαίνω να το ξεπερνώ.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ Επειδή είµαι καλοπροαίρετος, θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι, καθώς είναι ζορισµένοι και κουρασµένοι, διαλέγουν έναν λάθος τρόπο έκφρασης, ξεχνώντας και οι ίδιοι εκείνη τη στιγµή ότι λίγο καιρό πριν µπορεί να εκθείαζαν τον ίδιο άνθρωπο. Πάντα φέρνω ως παράδειγµα σε αυτές τις περιπτώσεις τους φιλάθλους των ποδοσφαιρικών οµάδων που µέσα στα 90 λεπτά του αγώνα θα περάσουν έναν παίκτη από 40 κύµατα.

Αυτοί που σχολιάζουν αρνητικά παίρνουν αφορµή από το οτιδήποτε. Για παράδειγµα, όταν το καλοκαίρι κάνατε µε τα παιδιά σας ξεχωριστές, λόγω των συνθηκών, διακοπές, κάποιοι υπαινίχθηκαν, ειδικά στο προφίλ της Κατερίνας, ότι είστε χωρισµένοι...

ΚΡΑΤΕΡΟΣ Ο καθένας µπορεί να γράφει ό,τι θέλει ή µάλλον να νοµίζει ότι µπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Διαφωνώ µε αυτό. Το ότι είναι δηµόσιας χρήσης ένα προφίλ στο Ιnstagram ή στο Facebook, αυτό δεν είναι µόνο δικαίωµα αλλά και ευθύνη. Τώρα µε τα µέσα κοινωνικής δικτύωσης –γιατί παλαιότερα αυτό δεν συνέβαινε– που ο καθένας αισθάνεται ότι µπορεί να εκφραστεί µε οποιονδήποτε τρόπο, δεν υπάρχει µέτρο, παρά µόνο σε ορισµένες περιπτώσεις το µέτρο της προσωπικής παιδείας. Άρα δεν µπαίνω καν στη διαδικασία να το διαβάσω.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οταν η Καραβάτου έκλαιγε για την αποχώρηση του Κατσούλη από το STAR κανείς δεν γνώριζε την αλήθεια

Αυτό είναι το σπίτι που έμεναν εδώ και 10 χρόνια Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Share