Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι του MasterChef;

Οργιάζουν οι φήμες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι του MasterChef;

Δεν έχουν τέλος οι χωρισμοί στην ελληνική showbiz. Πιο πρόσφατος είναι αυτός της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Ωστόσο, οι φήμες οργιάζουν και για ένα ζευγάρι που δημιουργήθηκε μέσα στο MasterChef.

Αυτό το ζευγάρι λέγεται πως έχει χωρίσει από το MasterChef

Ο λόγος για την Ανούς και τον Διονύσιο, οι οποίοι τα έφτιαξαν όσο βρισκόντουσαν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής. Αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες αυτές στάθηκαν οι αναρτήσεις τους στα social media. Καθώς έχουν πολύ καιρό να κάνουν κάποια κοινή δημοσίευση.

Πολλά ερωτηματικά μάλιστα δημιούργησε η ανάρτηση της Ανούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς ανέβασε απλά μια καρδιά από πέτρες.

Οριστικός χωρισμός για Ανούς Διονύση

Η αποκάλυψη του Διονύση για τη σχέση του με την Ανούς

Καλεσμένος στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου ο Διονυσης μετά το τέλος του MasterChef όπου έχασε από την Μαργαρίτα, αποκάλυψε πως μετά το παιχνίδι μένουν στο ίδιο σπίτι, ενώ με την βοήθεια μεσίτη, ψάχνουν να μετακομίσουν σε καινούριο.

«Η Ανούς με έχει ζήσει, ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Δεν είμαι ότι με υποστηρίζει γιατί πρέπει να με υποστηρίξει. Μου κάνει πολύ μεγάλη κριτική. Ό,τι “κακό” κάνω θα το σχολιάσει και με τον τρόπο της θα σου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ γιατί δεν είχα ακούσει τις δηλώσεις της. Ελπίζω να τη δικαίωσα. Νομίζω πως το έκανε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει. Μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, το πρόγραμμά του, κοιτάμε όμως να είμαστε εκεί».