Με κολλητό κορμάκι η Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν γίνει μαμά - Φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα

Περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με κολλητό κορμάκι η Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν γίνει μαμά - Φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία πέρα από την εγκυμοσύνη της, έχει να χαίρεται και για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, το οποίο μάλιστα έχει καταφέρει να γίνει ήδη ένα από τα πρώτα trends του Youtube.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάλιστα, πριν από μερικές ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τα backstage του βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη της κοιλίτσα καθώς έχει επιλέξει να φορέσει ένα κολλητό και άκρως αποκαλυπτικό κορμάκι.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της καθώς θέλει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον βέβαια τα σημάδια είναι πολλά και η κοιλίτσα της είναι δύσκολο να κρυφτεί!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη που φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ποιος είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town λοιπόν, ο Βαγγέλης Σερίφης είναι raper, παραγωγός των δίσκων της συζύγου του, αλλά και φιλόλογος. Ο ίδιος μάλιστα στο παρελθόν είχε διδάξει σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Δεν του αρέσουν η δημοσιότητα, τα ρομαντικά κλισέ, ή οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και νιώθει άβολα όταν παρουσιάζεται ως «ο σύντροφος Στικούδη».

Την ακολουθεί σε κάθε της συναυλία, φωτογράφιση και συνέντευξη και κάποιοι λένε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες της, αλλά και τις δημιουργικές ιδέες.

«Γνωριστήκαμε όταν έκανα το “Mega Star” που ήρθε σαν καλεσμένος. Κοίτα, πόσο γλυκός είναι… Όλα μου έκαναν το κλικ! Επιβλητικός, ωραία παρουσία, χαμόγελα, ωραία ενέργεια. Το πρωί να ξυπνά και να ‘ναι χαρούμενος και να με κάνει και εμένα να χαμογελάω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.