Ευχάριστα νέα για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη

Η ανάρτηση - ανακοίνωση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να μην έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει την εγκυμοσύνη της, παρόλο που σε βίντεο που ανέβασε φαίνεται καθαρά η φουσκωμένη της κοιλίτσα, ωστόσο, ανακοίνωσε μερικά άλλα ευχάριστα νέα όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Η τραγουδίστρια - μοντέλο, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη αυτή τη περίοδο που διανύει. Είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Χθες λοιπόν 14/8, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στο Instagram ένα απόσπασμα από το νέο της κομμάτι, ανακοινώνοντας πως κυκλοφόρησε.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Κατερίνα Στικούδη

Ότι γράφει το Youweekly.gr είναι νόμος κι έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές! Πρώτοι εμείς σας αποκαλύψαμε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει το πρώτο της παιδάκι και μάλιστα τότε βρισκόταν στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης!

Η συνάδελφος της Κατερίνας, Νάγια, μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι not κι αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Στικούδη αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες από ότι έπρεπε.

«Στην Αράχωβα, μου έχουν χτυπήσει στις 5 το πρωί την πόρτα στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι που μου έκλεισαν το live για να μπουν στο δωμάτιό μου. Μόνο που δεν την έσπασαν» είπε.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση από διάφορες απόψεις. Μετά το τελείωσα. Είμαι τυχερή που μετά τον χωρισμό δεν είχε συνέχεια» είπε.

«Άνοιξα το κομμωτήριο σκύλων για να φροντίσω διάφορα ζωάκια. Επειδή ασχολιόμουν μόνη μου στην καραντίνα με τον σκύλο μου και είπα να το κάνω και επαγγελματικά».

«Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε προδίδοντας το φύλο του μωρού.