Κατερίνα Καραβάτου: Διακοπές χωρίς τον Κατσούλη λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καραβάτου: Διακοπές χωρίς τον Κατσούλη λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Ο κύβος ερρίφθη και μετά τη συμφωνία με το Mega, στο οποίο θα βρίσκεται από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η παρουσιάστρια δεν σάλπαρε μόνο για άλλα τηλεοπτικά λιμάνια, αλλά και για άλλες παραλίες μαζί με τα δύο της παιδιά - λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Κρατερό - συνεχίζοντας τις φετινές διακοπές της. Μετά τη σύντομη παραμονή της για λίγες ημέρες στην Άνδρο, σειρά είχε η γενέτειρα της μητέρας της, τα Χανιά, όπου έχει ζήσει άλλωστε και αρκετά από τα πιο ξέγνοιαστα παιδικά της καλοκαίρια.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Από την παραλία στα Φαλάσαιρνα μέχρι την Παλαιόχωρα, που βρίσκεται το σπίτι των παππούδων της, το νησί κρύβει μόνο όμορφες αναμνήσεις για εκείνη που αυτή τη φορά θέλησε να τις μοιραστεί με τα παιδιά της. Με τη 10χρονη κόρη της, Αέλια, και τον 5χρονο γιο της, Αρίωνα, το ημερήσιο πρόγραμμα των διακοπών τους είχε καθημερινά μπάνιο στη θάλασσα και ατελείωτες βόλτες στην πόλη και στο χωριό μαζί με την αγαπημένη τους γιαγιά, κυρία Κική.

Η Κατερίνα, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του You, ξαναβρήκε την καλή της διάθεση και δεν σταμάτησε να παίζει μαζί με τα παιδιά της στη θάλασσα, νιώθοντας ευτυχισμένη, ενώ πολλές φορές ξεκαρδιζόταν στα γέλια με τα καμώματά τους. Είχε περάσει ένα διάστημα αρκετών ημερών μέχρι να ξαναβρεί τα πατήματά της μετά το τηλεοπτικό της διαζύγιο με το Star, το οποίο δεν έκρυψε πως την είχε στενοχωρήσει. Φέτος όμως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η δική της ψυχολογική κατάσταση να επηρεάσει και το ξέγνοιαστο καλοκαίρι των παιδιών της, για αυτό και το ταξίδι στην Κρήτη κρίθηκε αναγκαίο για να αλλάξει παραστάσεις και να ξαναβρεί τον εαυτό της. Στο τέλος της εβδομάδας η Κατερίνα θα επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς από τις 23 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία της νέας της εκπομπής.

Φωτογραφίες από τις διακοπές της Καραβάτου χωρίς τον Κατσούλη

Κατερίνα Καραβάτου διακοπές με τα παιδια

Sexy κορμί στην παραλία!

Η Κατερίνα δεν ήταν ανανεωμένη μόνο ψυχολογικά αλλά και εμφανισιακά. Το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί τα τελευταία δύο χρόνια έχει όπως βλέπετε ορατά αποτελέσματα, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στην καλύτερή της στιγμή!

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης διαζύγιο

Πρόσωπα από το παρελθόν στη νέα της εκπομπή

Από τις αρχές Ιουνίου, όταν ξεκίνησαν και οι πρώτες συζητήσεις με το MEGA, είχε τεθεί στο τραπέζι το όνομα του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη θέση του συμπαρουσιαστή στο πλευρό της Κατερίνας. Δεν είναι ο μοναδικός από την παλαιά ομάδα των «Κου Κου» που θα είναι στο πλευρό της στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα. Μαζί της θα είναι η Νάντια Ρηγάτου και ο Αρτ Αντιμιάν, ενώ ακόμη παραμένει ασαφές αν η φίλη της και κουμπάρα της, Έλενα Χριστοπούλου, θα είναι επίσης μαζί της. Για τη θέση πάντως της αρχισυντάκτριας της νέας εκπομπής, που θα μεταδίδεται τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, έχει ήδη συμφωνήσει η Άννα Ορφανουδάκη, που για πολλά χρόνια κατείχε αυτή τη θέση στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου και αργότερα της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ