Αποκλειστικές φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την παραλία - Έτρεχε συνεχώς για τα παιδιά της

Δεν καθόταν λεπτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την παραλία - Έτρεχε συνεχώς για τα παιδιά της

Η ημέρα της Παναγίας, παραδοσιακά για την οικογένεια της παρουσιάστριας είναι από τι πιο σημαντικές γιορτές του χρόνου. Όχι μόνο γιατί γιορτάζουν οι δύο αξιολάτρευτες δικές της «παναγίτσες», όπως αποκαλεί τις δύο της κόρες, Νάγια και Μαίρη, αλλά γιατί αντίστοιχα γιορτάζουν η μητέρα της, η πεθερά της και η αδελφή της! Αυτή η χαρμόσυνη ημέρα γιορτάστηκε φέτος με φόντο το γαλάζιο της Αμοργού, καθώς σύσσωμη η οικογένειά της βρέθηκε στο νησί για λίγα 24ωρα, πριν επιστρέψει στη βάση της, στο εξοχικό τους στην Πάρο.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Την τελευταία εβδομάδα στο νησί βρίσκεται και ο σύζυγός της Σταματίνας, Θέμης Σοφός, ο οποίος απαλλαγμένος από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ξεκίνησε και εκείνος τις διακοπές του κοντά στα τρία τους παιδιά. Μάλιστα, όσοι τον είδαν στην παραλία να παίζει μαζί με τις κόρες τους και το γιο τους παρατήρησαν το καλογυμνασμένο του σώμα, καθώς το τελευταίο διάστημα όπως και η σύζυγός του, ακολουθεί με πειθαρχία πρόγραμμα εντατικής γυμναστικής και διατροφής. Το ζευγάρι ακολουθεί ένα πολύ χαλαρό πρόγραμμα διακοπών, με παιχνίδια και βουτιές μαζί με τα παιδιά τους κάθε πρωί στην παραλία, ενώ το βράδυ προτιμούν, όταν δεν χαλαρώνουν στη βεράντα του σπιτιού τους, να βγαίνουν για φαγητό με φίλους. Σύσσωμη η οικογένεια αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας.

Μικρές ανάσες δροσιάς!

Μπορεί να μη χαλαρώνει ποτέ στην ξαπλώστρα της, καθώς βρίσκεται διαρκώς δίπλα στα παιδιά της και ειδικά στον μικρότερο Γιάννη Εφραίμ, που έχει ανάγκη τη φροντίδα της, αλλά στην παραλία η εμφάνισή της είναι πάντα προσεγμένη! Η μόνη μικρή πολυτέλεια της Σταματίνας σε αυτές τις διακοπές είναι κάποια ολιγόλεπτα διαλείμματα για να απολαύσει τον χυμό της, σε απόσταση αναπνοής βέβαια από τα παιδιά της, όχι μόνο παρατηρώντας, αλλά συμμετέχοντας πολλές φορές και στα παιχνίδια τους!

Φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της στην παραλία

φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την παραλία με τα παιδιά της