Η απόφαση του ALPHA για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Μεγάλες αλλαγές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απόφαση του ALPHA για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Με αλλαγές επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ALPHA. Αλλάζει το πρόγραμμα των εκπομπών, με την Τατιάνα Στεφανίδου να μας καλησπερίζει σε άλλη ώρα, λόγω του ότι στην ροή μπαίνει και η Κατερίνα Καινούργιου μετά την μεταγραφή της από το OPEN, που έχει δει πολλές αποχωρήσεις.

Τι ώρα θα βγαίνει στον ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η εκπομπή της θα ξεκινάει στις 14.50 και θα μας κρατά συντροφιά έως τις 16.30. Πρώτη το πρόγραμμα θα ξεκινάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day, την σκυτάλη στη συνέχεια θα παίρνει η Κατερίνα Καινούργιου και αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Με λίγα λόγια το T-live θα είναι η μόνη ενημερωτική εκπομπή του σταθμού του ALPHA.

Τι κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου πριν επιστρέψει στον ALPHA

Τις καλοκαιρινές τους σκαφάτες διακοπές απολαμβάνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος τον τελευταίο καιρό. Η παρουσιάστρια μάλιστα φαίνεται πως διατηρεί μια φανταστική σιλουέτα.

Οι δύο γνωστοί παρουσιαστές άφησαν άρον άρον την Αθήνα, ετοίμασαν διακοπές και ξεκινήσαν να κάνουν τον γύρο των ελληνικών νησιών. Μέχρι στιγμής, έχουν επισκεφθεί τον Γερολιμένα, την Πύλο, την Ζάκυνθο και τον Καστό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα μοιράζεται όλο αυτό το διάστημα και αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, με την ίδια να εντυπωσιάζει με το κορμί της.

Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος ανάρτησε μια ακόμη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό!

undefined

Έχοντας αφήσει λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δεν χορταίνει να βουτάει στα καταγάλανα νερά με "καυτά" μαγιό" και να θαυμάζει τα γραφικά σοκάκια των νησιών που επισκέπτεται με την οικογένεια της.

Πρόσφατα η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο πάνω από το σκάφος του με μια φώκια να τους κοιτάει και να κολυμπάει στη θάλασσα. Μάλιστα, το ζευγάρι σταμάτησε για να την θαυμάσει.

«Αυτή η γλύκα είναι η καλοκαιρινή μας παρέα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια.