Η κοινή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την Γαία Μερκούρη στο Instagram

Η αποθέωσή της στον γιο της Ελένης Μενεγάκη - «Είσαι το πιο φανταστικό και μοναδικό μωρό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η κοινή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την Γαία Μερκούρη στο Instagram

Τους τελευταίους μήνες ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, η κόρης της Δωροθέας Μερκούρη έχουν έρθει αρκετά κοντά καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι περνούν αρκετό χρόνο μαζί μιας και απολαμβάνουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα αλλά και από τις διακοπές τους.

Αυτή τη φορά η Γαία Μερκούρη, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία μαζί με τον Άγγελο Λάτσιο, και οι δυο απεικονίζονται να πετάνε ψηλά.

Μάλιστα, ο Άγγελος Λάτσιος δεν δίστασε να σχολιάσει στην ανάρτηση: «Unreal», με τη Γαία να του απαντά: «you are the most unreal and unique babe to kaneis teleia!!! (είσαι το πιο φανταστικό και μοναδικό μωρό, το κάνεις τέλεια)».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

Μερκούρη - Λάτσιος

Τα σχόλια στην ανάρτηση της Γαίας

Επεξεργασία: Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Οι νέες φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους

Ο Άγγελος Λάτσιος περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές όσο πιο ευχάριστα μπορεί καθώς αυτή τη φορά είναι μαζί με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, την Γαία.

Ο Άγγελος Λάτσιος μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media είναι αρκετά ενεργός καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αυτό το διάστημα παρέα με την Γαία Μερκούρη απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές. Οι ίδιοι μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει εάν τρέχει κάτι μεταξύ τους όμως φαίνεται ξεκάθαρα περνούν καλά κι αυτό έχει σημασία.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση του Άγγελου Λάτσιου από τις διακοπές

Οι κοινές διακοπές

Λάτσιος - Μερκούρη - διακοπές

Η κοινή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τις αδερφές του, Βαλέρια και Μαρίνα

Στην Άνδρο βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι ο Άγγελος Λάτσιος, μαζί με την οικογένεια του και φυσικά την αδερφές του, Βαλέρια, Μαρίνα, Λάουρα. Τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη έχουν άριστες επαφές μεταξύ τους και πάρα τις διαφορές ηλικίας, παιρνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ άριστες επαφές κρατά και με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Το μεσημέρι μάλιστα της Πέμπτης, ο Άγγελος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την Βαλέρια και την Μαρίνα στην θάλασσα.

Μπορεί η Λάουρα ωστόσο να έλειπε από την φωτογραφία, όμως δεν παρέλειψε να άφησει το σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση του αδερφού της.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη έγραψε: «Σας αγαπώ»!

Στιγμές ευτυχίας για τον Άγγελο Λάτσιο και τις αδερφές του Άγγελος Λάτσιος σχόλιο Λάουρας