Έλενα Τσαγκρινού: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της Mike

Ότι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της Mike

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι.

Και οι δυο είναι ενεργά πρόσωπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές.

Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε αυτή τη φορά να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της. Ο Mike όπως φαίνεται και στην φωτογραφία είχε στην αγκαλιά του τον τετράποδο φίλο τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού

Mike - Φωτογραφία

Άλλος άνθρωπος η Έλενα Τσαγκρινού - Άλλαξε ξανά τα μαλλιά της και δύσκολα την αναγνωρίζεις

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου η Έλενα Τσαγκρινού επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες, για αυτό και θέλησε να υιοθετήσει ένα νέο look.

Η όμορφη τραγουδίστρια, μετά την εμφάνιση της στην φετινή Eurovision, τραγουδά στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Posidonio, όπου επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί.

Μια μέρα λοιπόν πριν την μεγάλη πρεμιέρα, η Έλενα Τσαγκρινού άλλαξε για ακόμη μια φορά τα μαλλιά της! Η ίδια επισκέφθηκε το κομμωτήριο και έβαλε extensions, ενώ έκανε και πιο ξανθά τα μαλλιά της, μια αλλαγή που σίγουρα την υποστηρίζει πολύ.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού

Άλλος άνθρωπος η Έλενα Τσαγκρινού

Το παγκόσμιο συμβόλαιο που έκλεισε με αφορμή του El Diablo

Το νέο παγκόσμιο deal που έκλεισε η Έλενα Τσαγκρινού αποκαλύφθηκε νωρίτερα, λίγες μέρες μετά την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision με το «El Diablo».

Συγκεκριμένα, η Panik Records και η Sony Music υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για την τραγουδίστρια καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι πρόκειται να προωθηθεί από την Sony Music σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι μέσα σε πέντε ημέρες, το music video του El Diablo ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες, όπως οι Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ισπανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Φινλανδία, Ολλανδία, Κροατία και Λιθουανία, ενώ τα official videos του στο YouTube (music video, εμφανίσεις στην Eurovision) έχουν πάνω από 20 εκατομμύρια views.

Επίσης, το τραγούδι βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, σε χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, καθώς και στο top10 της παγκόσμιας λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια, ενώ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια streams και η φωτογραφία της είχε εμφανιστεί και στους New York Times.

Η Έλενα Τσαγκρινού αυτές τις μέρες μάλιστα ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι και κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Έλενα Τσαγκρινού το παγκόσμιο συμβόλαιο που έκλεισε με αφορμή του El Diablo