Επιστρέφει το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή του Live News πρόκειται αν επιστρέψουν την επόμενη κιόλας εβδομάδα στη συχνότητα του Mega, με το ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού να ξεκινάει πολύ δυναμικά πριν ακόμα τελειώσει το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του Mega για το Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο

Το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο επιστρέφει, για τη νέα σεζόν, από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 16:20 στο MEGA.

Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών επανέρχεται δυναμικά για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού. Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι εδώ στην πληρέστερη αποτύπωσή τους. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων το LIVE NEWS θα συνεχίσει να κάνει την διαφορά και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Νίκος Ευαγγελάτος Live News

  • Παρουσίαση: Νίκος Ευαγγελάτος
  • Αρχισυνταξία: Αντώνης Τσολιάς, Σταυριανή Καραμανίδη, Άννα Μαρινάκη
  • Δημοσιογραφική ομάδα: Γιώργος Χαϊδεμένος, Τζίνα Αρβανίτη, Κώστας Αττίας, Ευφροσύνη Κυριαζή, Μάρκος Βελετάς, Αντωνία Χατζηνικολαϊδη.
  • Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λαζάνης

Λίγα λόγια για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνα 9.84, ΣΚΑΪ 100.3, Flash 96 και τις εφημερίδες "Πρώτη", "24 ώρες", "Καλημέρα" και "Επενδυτής". Ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (μετά την παραίτηση της Έλλης Στάη) ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Στα αρχικά δοκιμαστικά του σταθμού για παρουσιαστές είχε "κοπεί" και δεν υπήρχε σκέψη τηλεοπτικής του αξιοποίησης.

Το 1998 ενεπλάκη, από τη θέση του παρουσιαστή, με την ομηρία της Αμαλίας Γκινάκη από τον κακοποιό Σορίν Ματέι, συνομιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον κακοποιό. Η ομηρία κατέληξε στον θάνατο της Γκινάκη, και το θέμα της ζωντανής κάλυψης της ομηρίας και της ανάληψης του ρόλου διαπραγματευτή από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή έγιναν θέμα του Τύπου, καθώς και ντοκιμαντέρ από το BBC και το Channel 4.

Νίκος Ευαγγελάτος Στο MEGA με εκπομπή έκπληξη

Έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo TV και Alter Channel ως κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων και διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης.

Το 2005 ξεκίνησε την εκπομπή "Αποδείξεις" στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του τότε αδελφικού TV Cosmopolis (νυν Channel 9), φέροντας ευθύνη για τον ενημερωτικό χαρακτήρα του. Λόγω οικονομικών προβλημάτων και απολύσεων στο σταθμό, αποχώρησε, και από τον Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του 2009 ήταν διευθυντής ειδήσεων και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 αντικαθιστώντας την Έλλη Στάη, οπότε και διέκοψε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με το σταθμό. Έκανε την παρουσίαση και επιμέλεια της εκπομπής "Αποδείξεις".

Έχει συνεργαστεί επίσης με τις εφημερίδες "Το Βήμα" και "Ελεύθερος Τύπος".