Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Εξελίξεις με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega

Η ανακοίνωση του σταθμού

Εξελίξεις με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega
News 10.08.2021 14:29
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και έτσι ο Νίκος Ευαγγελάτος, θα επιστρέψει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης με την εκπομπή του Live News, στο Mega.

Το κανάλι, ανακοίνωσε πως ο αγαπημένος παρουσιαστής θα βρεθεί και πάλι στο πόστο του από τις 23 Αυγούστου, με την εκπομπή του να παραμένει στην ίδια ώρα.

Η ανακοίνωση του Mega για τον Νίκο Ευαγγελάτο

«H σταθερή επιλογή στην ενημέρωση. #MegaLiveNews - Mε τον Νίκο Ευαγγελάτο. Από 23 Αυγούστου καθημερινά στις 16:30», έγραψε χαρακτηριστικά στο κανάλι στη σχετική ανάρτηση που έκανε στην επίσημη σελίδα του στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Mega TV (@megatvcom)

Λίγα λόγια για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνα 9.84, ΣΚΑΪ 100.3, Flash 96 και τις εφημερίδες "Πρώτη", "24 ώρες", "Καλημέρα" και "Επενδυτής". Ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (μετά την παραίτηση της Έλλης Στάη) ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Στα αρχικά δοκιμαστικά του σταθμού για παρουσιαστές είχε "κοπεί" και δεν υπήρχε σκέψη τηλεοπτικής του αξιοποίησης.

Το 1998 ενεπλάκη, από τη θέση του παρουσιαστή, με την ομηρία της Αμαλίας Γκινάκη από τον κακοποιό Σορίν Ματέι, συνομιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον κακοποιό. Η ομηρία κατέληξε στον θάνατο της Γκινάκη, και το θέμα της ζωντανής κάλυψης της ομηρίας και της ανάληψης του ρόλου διαπραγματευτή από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή έγιναν θέμα του Τύπου, καθώς και ντοκιμαντέρ από το BBC και το Channel 4.

Νίκος Ευαγγελάτος Στο MEGA με εκπομπή έκπληξη

Έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo TV και Alter Channel ως κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων και διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης.

Το 2005 ξεκίνησε την εκπομπή "Αποδείξεις" στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του τότε αδελφικού TV Cosmopolis (νυν Channel 9), φέροντας ευθύνη για τον ενημερωτικό χαρακτήρα του. Λόγω οικονομικών προβλημάτων και απολύσεων στο σταθμό, αποχώρησε, και από τον Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του 2009 ήταν διευθυντής ειδήσεων και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 αντικαθιστώντας την Έλλη Στάη, οπότε και διέκοψε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με το σταθμό. Έκανε την παρουσίαση και επιμέλεια της εκπομπής "Αποδείξεις".

Έχει συνεργαστεί επίσης με τις εφημερίδες "Το Βήμα" και "Ελεύθερος Τύπος".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η τυχαία συνάντηση Τατιάνας Στεφανίδου - Νίκου Ευαγγελάτου με μια... φώκια

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου υιοθέτησαν γάτο

Share