Το σχόλιο «καρφί» του Πετράκου - «Τώρα που δεν συμμορφώθηκε ο Τσιτσιπάς σας χάλασε...»

Η νέα ανάρτηση που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το σχόλιο «καρφί» του Πετράκου - «Τώρα που δεν συμμορφώθηκε ο Τσιτσιπάς σας χάλασε...»

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τη δήλωση που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον τενίστα ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος είναι γνωστός για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην πανδημία.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, με μία ανάρτηση - κόλαφο θέλησε να σχολιάσει πως σε λίγο καιρό ο τενίστας θα «αναγκαστεί» να πάρει πίσω τις δηλώσεις του μιας και θα δεχθεί πιέσεις από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον Στέφανο Τσιτσιπά

«Τώρα που είπε πως δεν "συμμορφώθηκε" ο Τσιτσιπάς σας χάλασε ΝΔούληδες; Θα έπρεπε δηλαδή ένας αθλητής 23 χρόνων, δυνατός σαν ταύρος, με ανοσοποιητικό μπουλντόζας και κίνδυνο από τον κορονοϊό μικρότερο από τον κίνδυνο να τον φάει καρχαρίας… να πάρει το ρίσκο να πάθει θρομβώσεις, σύνδρομα, εγκεφαλικά, εμφράγματα, ανευρύσματα, παραλύσεις κι ένα κάρο άλλες παρενέργειες που έχω δει με τα μάτια μου να παθαίνουν νέοι κάτω των 30!

Κι όλα αυτά γιατί; Για να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους; Ποιο παράδειγμα; Να τους πάρει στο λαιμό του εννοείτε… Να περιμένετε βέβαια τώρα πως θα τον κάνουν "ντα" από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία, όπως έκαναν και τον σούπερ σταρ Τζοκοβιτς όταν είπε τα ίδια πέρυσι… Και σύντομα θα ανασκευάσει “αναγκαστικα” τις δηλώσεις του. Αυτό το υβρίδιο κομμουνιστικού καπιταλισμού δεν έχει πάτο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος.

.

Γρηγόρης Πετράκος Στέφανος Τσιτσιπάς

Η νέα απάντηση «καρφί» μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τον μη εμβολιασμό του

Σάλος προκλήθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά έπειτα από τις δηλώσεις του για το γεγονός πως δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη καθώς δεν έχει γίνει ακόμη υποχρεωτικός.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε πει χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει».

Οι δηλώσεις του Έλληνα αθλητή σχολιάστηκαν αρνητικά τόσο από τους χρήστες των social όσο και από τους πολιτικούς αλλά και λοιμωξιολόγους. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος θέλησε να κάνει άλλη μια ανάρτηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου».