Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής η Ελένη Τσολάκη - «Είναι ντροπή, έχουμε ξεχάσει να βάζουμε όρια»

«Πού τελειώνει η ανθρωπιά και πού ξεκινάει η πλάκα;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής η Ελένη Τσολάκη - «Είναι ντροπή, έχουμε ξεχάσει να βάζουμε όρια»

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προχώρησε μέσα από τη σημερινή της εκπομπή η Ελένη Τσολάκη, η οποία θέλησε να μιλήσει για το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε κάποιος για την υγεία του Νίκου Χαρδαλιά, αναγκάζοντας την κόρη του να του απαντήσει.

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε με πολύ αυστηρά λόγια για όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που γράφονται ανά καιρούς στα social media και τόνισε πως πλέον δεν βάζει κανείς όρια.

Το ξέσπασμα της Ελένης Τσολάκη για τα σχόλια που δέχεται ο Νίκος Χαρδαλιάς

«Το διάβασα το πρωί και πραγματικά προσπάθησα για λίγα λεπτά να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού του κοριτσιού. Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Σε αυτό το ίντερνετ έχουμε ξεχάσει να βάζουμε το όριο.

Πού τελειώνει η ανθρωπιά και πού ξεκινάει η πλάκα, που είναι το fake news, που μπορείς να πεις κάτι και να είναι απλά ένα σχόλιο. Τα σχόλια που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς… Πώς είναι η κατάσταση αυτών των ανθρώπων που τα διαβάζουν;», είπε η παρουσιάστρια.

Από τη μεριά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί “άρρωστοι” και ηλίθιοι στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία. Η… γιατρειά σε αυτό είναι η αναισθησία. Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε αυτές τις ηλίθιες απόψεις. Υπάρχει μια δεξαμενή τεράστιας κακίας, ας μην της δίνουμε σημασία».

Ελένη Τσολάκη Νίκος Χαρδαλιάς

Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Τσολάκη η Tζωρτζέλα Κόσιαβα

Παρελθόν πλέον είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα από την εκπομπή Καλοκαίρι #Not, που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.. Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε η ίδια η δημοσιογράφος με αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί να μην έκανε γνωστό το λόγο που αποχώρησε, ενώ από την άλλη η παρουσιάστρια να μην έκανε καμία αναφορά στο πρόσωπο της στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έφυγε από το Καλοκαίρι Not, καθώς ξεκίνησε η καλοκαιρινή της άδεια και θέλει λίγες ημέρες να ξεκουραστεί, αφού μην ξεχνάμε πως ακριβώς πριν την Ελένη Τσολάκη, βρισκόταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στο “Ευτυχείτε”. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος που θέλησε να φύγει!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, η δημοσιογράφος βρίσκεται σε συζητήσεις με το OPEN, με σκοπό να αναλάβει την δική της εκπομπή. Άρα με λίγα λόγια δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Τσολάκη ούτε από Σεπτέμβρη.

Να σημειώσουμε πως η αγαπημένη Ελένη, ψάχνει άτομα για να την πλαισιώνουν στο πάνελ, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο μόνος που έχει κλείσει για να βρίσκεται στο πλευρό της.