Η σπαρακτική ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα μέσα από το πύρινο μέτωπο στα Βίλια

Οι εικόνες που συγκλονίζουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η σπαρακτική ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα μέσα από το πύρινο μέτωπο στα Βίλια

Το «παρών» δίνει για ακόμα μία φορά ο Σάββας Πούμπουρας στο ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα Βίλια, με τον παρουσιαστή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά συγκλονιστικά στιγμιότυπα από την περιοχή.

Ο Σάββας Πούμπουρας συμμετείχε ενεργά και στις προσπάθειες που έγιναν για την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε την Εύβοια καθώς και στη Βαρυμπόμπη.

Αυτή τη φορά, βρίσκεται στα Βίλια όπου η φωτιά καίει για τρίτο 24ωρο και οι άνεμοι αλλάζουν διαρκώς κατεύθυνση. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι έτοιμη για εκκένωση ανά πάσα στιγμή.

Ο παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο καθώς και φωτογραφίες από τα Βίλια ενώ τόνισε πως υπάρχουν αρκετοί εθελοντές στην περιοχή.

Οι αναρτήσεις του Σάββα Πούμπουρα από τα Βίλια

Σάββας Πούμπουρας Βίλια

«Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα! Φοβάμαι ότι θα δούμε...»

Σε ένα άνευ προηγουμέμνου ξέσπασμα προχώρησε νωρίτερα ο Σάββας Πούμπουρας. Ο ίδιος, όπως και πολλοί ακόμα, αναφέρθηκε στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην χώρα μας.

Ο γνωστός παρουσιαστής συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μέσα σε όλα τόνισε ότι τα ζώα στις πληγείσες περιοχές δεν χρειάζονται φροντίδα για μία μόνο βδομάδα, ενώ πρέπει να υπολογίζουμε και αυτά.

«Για τα ζωάκια ????????

Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερη. Όταν είσαι έτοιμος να φιλοξενήσεις πραγματικά κάνε την κίνηση. Ηδη υπάρχουν περιπτώσεις φιλοξενίας όπου ανθρωποί παίρνουν τηλέφωνο πίσω και λένε “ελάτε πάρτε το σκυλί κλαίει και φωνάζει”. Φοβάμαι ότι θα δούμε ζωάκια στους δρόμους μετά από λίγο καιρό, γιατί δεν θα μπορούν να τα αντέξουν άλλο στους χώρους τους αυτοί που τα φιλοξενούν.????

Φυσικά υπάρχουν εθελοντές που με όλη τους την καρδιά θέλουν να βοηθήσουν! Θέλει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και υπεύθυνη απάντηση. Καλή δύναμη σε όλους!!».