Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Ολιγοήμερη απόδραση για την πρόεδρο του Σεφ και τον σύντροφό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Ολιγοήμερη απόδραση για την πρόεδρο του Σεφ και τον σύντροφό της

Στιγµές χαλάρωσης, µε αφορµή την ανάπαυλα του Αυγούστου, για τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Μετά από µια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, δεδοµένης της επαγρύπνησης για τα πύρινα µέτωπα και το πολυδιάστατο έργο στο ΣΕΦ, άδραξε την ευκαιρία για µια ολιγοήµερη απόδραση.

Συγκεκριµένα, η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, µια µη κοσµοπολίτικη παραλία µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Χριστίνα Τσιλιγκίρη σύντροφος

Με τον σύντροφό της επιδόθηκαν στο αγαπηµένο τους σπορ, το kitesurfing, πάντα υπό τις οδηγίες έµπειρων εκπαιδευτών και ειδικότερα του ιδιοκτήτη του «Kite Club Idas Agios Nikolaos», Αριστοτέλη Κογκότση. Με µεγάλη επιτυχία, όπως αποδεικνύουν και οι αποκλειστικές µας φωτογραφίες, καθώς στο παρελθόν υπήρξε και η ίδια εκπαιδεύτρια του kitesurfing. Μάλιστα, διατηρεί αυτό το απίστευτο κορμί με σωστή γυμναστική.

Χριστίνα Τσιλιγκίρη διακοπές σύντροφος

Ετοιμάζει σχέδια στην παραλία η Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Οι υποχρεώσεις της άλλωστε δεν της επιτρέπουν να κάνει διακοπές διαρκείας, παρά µόνο να παίρνει µερικές ανάσες δροσιάς πριν επιστρέψει στην καθηµερινότητά της. To τερπνόν µετά του ωφελίµου, καθώς κατά τη διάρκεια αυτών των αποδράσεων καταφέρνει παράλληλα να κλείνει συνεργασίες ζωτικής σηµασίας για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στα πλαίσια των µεταρρυθµίσεων και της ανανέωσης που έχει ξεκινήσει µε τη θητεία της.

Χριστίνα Τσιλιγκίρη Ολιγοήμερη απόδραση