Αναστάσης Ροϊλός: Η πρώτη ανάρτηση με την σύντροφό του Εριέττα Μανούρη

Η τρυφερή φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αναστάσης Ροϊλός: Η πρώτη ανάρτηση με την σύντροφό του Εριέττα Μανούρη

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη, πριν από λίγο καιρό έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς επιβεβαίωσαν πως είναι μαζί. Πλέον, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 όπου είναι από τότε μαζί. Πλέον, κι οι δυο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Μάλιστα, ο Αναστάσης Ροϊλός, δημοσίευσε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του. Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά «Χάπι τουγκέδερ».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αναστάση Ροϊλού

Αναστάσης Ροϊλός: «Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε...»

Ο Αναστάσης Ροϊλός έκανε δηλώσεις στις κάμερες, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ντύσιμο του αλλά και στην «παντόφλα» που τρώει για αυτήν την επιλογή του από τη σύντροφό του αλλά και από φίλους.

«Συνήθως επειδή έχω ένα θέμα με το ντύσιμο, βαριέμαι πάρα πολύ. Έχω πολλά ίδια outfiit, πολλά μαύρα μπλουζάκια και παντελόνια και φορώ αυτά και ξέρω τι ακριβώς θα βάλω. Συνήθως ναι. Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε που πας έτσι» ανέφερε ο ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες που στον δεύτερο κύκλο θα κάνει την ανατροπή.

Η αποκάλυψη του Ροϊλού για την παντόφλα του τρώει

Και συνέχισε: «Τρώω και αρκετή παντόφλα μου σε σχέση με αυτό το ζήτημα, τύπου βάλε κανένα χρώμα κι από φίλους κι από όλους».