Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ξαναχτυπά ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά»

«Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη»

Ξαναχτυπά ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά»
News 19.08.2021 09:03
Από Ίρις Βίλα

Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά πως δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη καθώς περιμένει μέχρι να γίνει υποχρεωτικό ώστε να το κάνει. Ο Έλληνας τενίστας μετά από τον αγώνα του με τον Σεμπάστιαν Κόρντια δήλωσε, πως θεωρεί ότι η η δική του ηλικιακή ομάδα δε χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δε βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί. Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δε μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour. Οπότε δεν υπάρχει λόγος. Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις».

Ο αθλητής συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό. Όπως είπα, δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δε λέω το αντίθετο. Θα έρθει η στιγμή που δε θα μας δοθούν πολλές επιλογές, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην».

Το σχόλιο «καρφί» του Πετράκου - «Τώρα που δεν συμμορφώθηκε ο Τσιτσιπάς σας χάλασε...»

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τη δήλωση που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον τενίστα ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος είναι γνωστός για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην πανδημία.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, με μία ανάρτηση - κόλαφο θέλησε να σχολιάσει πως σε λίγο καιρό ο τενίστας θα «αναγκαστεί» να πάρει πίσω τις δηλώσεις του μιας και θα δεχθεί πιέσεις από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον Στέφανο Τσιτσιπά

«Τώρα που είπε πως δεν "συμμορφώθηκε" ο Τσιτσιπάς σας χάλασε ΝΔούληδες; Θα έπρεπε δηλαδή ένας αθλητής 23 χρόνων, δυνατός σαν ταύρος, με ανοσοποιητικό μπουλντόζας και κίνδυνο από τον κορονοϊό μικρότερο από τον κίνδυνο να τον φάει καρχαρίας… να πάρει το ρίσκο να πάθει θρομβώσεις, σύνδρομα, εγκεφαλικά, εμφράγματα, ανευρύσματα, παραλύσεις κι ένα κάρο άλλες παρενέργειες που έχω δει με τα μάτια μου να παθαίνουν νέοι κάτω των 30!

Κι όλα αυτά γιατί; Για να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους; Ποιο παράδειγμα; Να τους πάρει στο λαιμό του εννοείτε… Να περιμένετε βέβαια τώρα πως θα τον κάνουν "ντα" από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία, όπως έκαναν και τον σούπερ σταρ Τζοκοβιτς όταν είπε τα ίδια πέρυσι… Και σύντομα θα ανασκευάσει “αναγκαστικα” τις δηλώσεις του. Αυτό το υβρίδιο κομμουνιστικού καπιταλισμού δεν έχει πάτο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος.

.Γρηγόρης Πετράκος Στέφανος Τσιτσιπάς

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από τον αποκλεισμό του

Share