Θλίψη για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο από τις Άγριες Μέλισσες

Η απώλεια που τον "τσάκισε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θλίψη για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην σειρά Άγριες Μέλισσες και είχε συγκινήσει με την ανάρτηση που είχε κάνει για τον τηλεοπτικό του πατέρα Γιώργο Γάλλο, περνάει δύσκολες στιγμές. Την αποκάλυψη έκανε με μια ανάρτηση του.

Ο ηθοποιός έκανε γνωστό με μια πολύ συγκινητική φωτογραφία, πως έφυγε από τη ζωή ο σκύλος του, που του κρατούσε συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια.

«Mr Elvis ήσουν ο καλύτερος!! Rip», έγραψε στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η ανάρτηση του Ιωάννη Αθανασόπουλου για την απώλεια του σκύλου του

Πέθανε ο σκύλος του Ιωάννη Αθανασόπουλου

«Έκλαιγα ακούγοντας τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει»

Καλεσμένος στη εκπομπή Φωλιά των Κου Κου ήταν ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη Σεβαστού - τον οποίο υποδύθηκε ο Γιώργος Γάλλος - στις Άγριες Μέλισσες.

«Δεν θα εμφανιστώ ξανά στις Άγριες Μέλισσες. Αρκετό φάντασμα είδατε φέτος, δεν έχει άλλο. Πάμε γι’ άλλα. Όλα ξεκινούν από τους σεναριογράφους, αλλά νομίζω ότι κι εγώ κάτι έκανα καλά. Εκείνη τη μέρα, πραγματικά σου μιλάω, έκλαιγα ακούγοντας τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει, είναι σπουδαίος ηθοποιός.

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω στην καρδιά μου και τον αγαπώ πάρα πολύ. Χαίρομαι που η χώρα μας γνώρισε αυτόν τον ηθοποιό. Ήταν πολύ δύσκολη αυτή η σκηνή, η συγκίνηση ήταν διπλή για μένα γιατί ήταν και η τελευταία σκηνή του Γιάννου και γυρίστηκε μόνο μια φορά. Την Πέμπτη που είδαμε το επεισόδιο με τη μητέρα μου, κλαίγαμε σε όλη τη διάρκεια», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο ηθοποιός επίσης είπε για το ρόλο του: «Φέτος ειδικά, που εμφανιζόμουν ως φάντασμα, με έβριζαν όλοι, μου έλεγαν… άσε μας να κοιμηθούμε. Τα παιδάκια, που πέρυσι με λάτρευαν, φέτος φοβόντουσαν και είχαν μια απόσταση».