Η Δανάη Μπάρκα "έκλεψε" το δυνατό χαρτί της Κατερίνας Καινούργιου

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Δανάη Μπάρκα

Πριν από λίγη ώρα το MEGA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου η Δανάη Μπάρκα θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα η πρωινή εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο παίρνοντας την σκυτάλη από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που προηγείται.

Μάλιστα, μαζί με την Δανάη Μπάρκα θα δούμε στο πλευρό της τον Άρη Καβατζίκη, την Δέσποινα Καμπούρη την οποία θα δούμε από την ερχόμενη σεζόν αλλά και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Μάλιστα, ακόμη και η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη θα βρίσκεται στην ομάδα όπου επέστρεψε και πάλι στο μεγάλο κανάλι. Ο Απόστολος Ρουβάς δεν θα βρίσκεται πλέον στην πρωινή εκπομπή.

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του Mega για το "Πάμε Δανάη"

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά πέρυσι για πρώτη φορά. Κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο. Η Δανάη Μπάρκα άφησε το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Σε μία ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, η εκπομπή προσέφερε καθημερινά νότες ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, χωρίς όμως να μένει αμέτοχη στις εξελίξεις. Μέσα από το «Πάμε Δανάη!» αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν τον δημόσιο διάλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας να καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Με την ίδια διάθεση και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα θα μας καλωσορίζει από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!». Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις. Αποκλειστικά θέματα, πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν έρχονται από τον Σεπτέμβριο στο «Πάμε Δανάη!».

Επιστρέφει το Κοινωνία ώρα Mega - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η πρωινή ενημέρωση ξεκινά στο Mega τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, την ίδια μέρα που κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν κα ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή του, Live News.

Η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη σταθερή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές ξεκινά τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 05:00 το πρωί.

Το επιτυχημένο δίδυμο θα μας μεταφέρει με άποψη, αμεσότητα αλλά και χιούμορ την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητα της ημέρας και όλων των θεμάτων που μας απασχολούν. Δίνοντας βήμα στους πολίτες αλλά και στους εκπροσώπους από όλους τους χώρους της πολιτικής σκηνής, η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό να μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αξίζει να γνωρίζουμε στο ξεκίνημα της ημέρας.

Κοινωνία Ώρα Mega πρεμιέρα

Η πολιτική, τα εθνικά θέματα, τα μεγάλα διεθνή γεγονότα, η παρουσίαση των οικονομικών θεμάτων, ο αθλητισμός, η οικολογία: αναλυτικά και επεξηγηματικά. Η κάμερα της εκπομπής θα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τους ρεπόρτερ να δίνουν αξιόπιστα και άμεσα όλες τις πληροφορίες για τα σημαντικά που συμβαίνουν στην ελληνική περιφέρεια. Δεν θα λείπουν, φυσικά, και οι εικόνες αισιοδοξίας, τα θέματα με χιούμορ, τα πρωτότυπα που συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τα viral και σημαντικά από τα social media.

Η ώρα για πρωινή ενημέρωση είναι «Κοινωνία ώρα MEGA».