Ψυχολογικά φορτισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - «Σας ζητώ συγγνώμη που...»

Η συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ψυχολογικά φορτισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - «Σας ζητώ συγγνώμη που...»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές αλλά της αρέσει να μοιράζει με τους followers της, τις δικές της απόψεις για διάφορα θέματα.

Αυτή τη φορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εμφανίστηκε απογοητευμένη μπροστά από την κάμερα του κινητού της και ζήτησε χαρακτηριστικά συγγνώμη διότι έχει "χαθεί" από τα social media.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν…

Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε. Τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά και να επικοινωνήσουν πολύ σοβαρά θέματα και να βοηθήσουν σε σημείο που είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων για πολλούς ανθρώπους που έδωσαν τον χρόνο τους για να επικοινωνήσουν τις πληροφορίες όλο αυτό τον καιρό. Συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα, γιατί από ό,τι φαίνεται οι φωτιές δεν σταματάνε. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως μπορούμε, όσοι είμαστε ασφαλείς».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - «Έκοψα τα μαλλιά μου γιατί έζησα κάτι πολύ δύσκολο...»

Στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου μίλησε πρόσφατα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ίδια, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον κορωνοϊό αλλά και στον λόγο που έκοψε τα μαλλιά της.

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Αληθεύει ότι νόσησες από κορωνοϊό;

Επειδή πέρασα τον Covid – 19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου. Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορωνοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες.

Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορωνοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορωνοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους.

Συγκινούμαι όταν βλέπω τον Ορέστη και ξέρω ότι τόσο αυτός όσο και εγώ περάσαμε τον Covid-19 και τώρα με ένα κείμενο που θα το ήθελαν όλοι οι ηθοποιοί να το παίξουν περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Πέρασα τόσα πολλά αυτή τη χρονιά. θετικά, αρνητικά, είμαι τόσο μπερδεμένη που δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματα. Η ζωή όμως δεν είναι όλο χαρές και πανηγύρια, έχει και πολλές δύσκολες στιγμές αλλά είναι και ρόδα που γυρνάει και φέρνει τα δώρα της. Όπως αυτή τη θεατρική παράσταση, το «Νυφικό κρεβάτι».

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου ο λόγος που έκοψε τα μαλλιά της