Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση του Διονύση με την Ανούς

Χώρισαν τελικά μετά το MasterChef;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση του Διονύση με την Ανούς

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την είδηση που αφορά τον Διονύση, τον φιναλίστ του MasterChef και τη σύντροφο του, Ανούς. Συγκεκριμένα, ακούστηκε πως οι δυο τους έδωσαν τέλος στη σχέση τους και έτσι αποφάσισαν να απαντήσουν μια και καλή στις φήμες.

Ο Διονύσης με την Ανούς γνωρίστηκαν στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής και κάπου εκεί η σχέση τους έδεσε. Μέχρι να βγουν ήταν ήδη ζευγάρι και συνέχισαν μαζί τη ζωή τους εκτός σπιτιού. Μάλιστα, μόλις ο διαγωνισμός έριξε αυλαία, οι δυο τους ανέβαζαν συχνά κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση της Ανούς με τον Διονύση

Προκειμένου να ξεκαθαρίσουν ότι είναι μαζί και ότι δεν έχουν χωρίσει όπως ακούστηκε, ο Διονύσης και η Ανούς ανέβασαν ένα βίντεο στο οποίο κάθονται μαζί στην παραλία και κάνουν πλάκα για τον υποτιθέμενο χωρισμό τους.

Οι δηλώσεις της Ανούς για την οικογένεια του Διονύση

Η Ανούς έκανε δηλώσεις πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, μετά την εμφάνιση της στον ημιτελικό του MasterChef 5. Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, η μαγείρισσα αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Διονύση.

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στην πρώτη της γνωριμία με την μητέρα του αγαπημένου της, με την οποία μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο, ωστόσο από κοντά δεν την είχε δει.

«Ωραία ήτανε, γλυκύτατη όπως ήταν και στο τηλέφωνο. Γενικά οι γονείς του είναι πολύ ευγενικοί. Ήταν πολύ κοινωνικοί στον εξώστη. Εγώ ήμουν κολλημένη πάνω στον Διονύση, δεν παρατηρούσα πολύ. Άκουγα τα πάντα αλλά δεν άλλαξα το βλέμμα μου.» είπε μεταξύ άλλων η Ανούς.