«Αδειάζει» το GNTM ο Γιάννης Σπαλιάρας - «Κάνουν ότι κάνουν και την επόμενη χρονιά ξεχνιούνται»

«Αυτό δεν είναι μόντελινγκ, αυτό είναι τηλεοπτικό προϊόν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αδειάζει» το GNTM ο Γιάννης Σπαλιάρας - «Κάνουν ότι κάνουν και την επόμενη χρονιά ξεχνιούνται»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Εγώ ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ριάλιτι που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα, στο GNTM και στο μέλλον που έχουν τα μοντέλα που βγαίνουν από αυτό.

O ίδιος μάλιστα πριν από λίγο καιρό δεν είχε διστάσει να σχολιάσει με αρκετά αρνητικό τρόπο ακόμα και το Survivor για την προώθηση του ειδυλλίου του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Τα σχόλια του Γιάννη Σπαλιάρα για το GNTM

«Αυτό δεν είναι μόντελινγκ, αυτό είναι τηλεοπτικό προϊόν. Δεν υπάρχουν οι συνθήκες να δουλέψουν αυτά τα παιδιά. Κάνουν ότι κάνουν και την επόμενη χρονιά ξεχνιούνται. Δεν υπάρχουν δουλειές, σχεδιαστές, περιοδικά.

Τι να κάνουν αυτά τα παιδιά μετά; Αυτό τον κύκλο ο οποίος νίκησε την περασμένη σεζόν, τον είδες να κάνει κάτι; Δεν τον έχω δει σε έναν κατάλογο, σε ένα εξώφυλλο. Δεν υπάρχουν πια εταιρίες και περιοδικά. Όλα αυτά τα ριάλιτι είναι καθαρά για τηλεοπτική κατανάλωση. Τι ίδιο ισχύει και για τα μουσικά ριάλιτι. Τόσα παιδιά που θα βρουν μουσική στέγη; Θα απορροφηθούν από δισκογραφικές;», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Γιάννης Σπαλιάρας GNTM

«Δεν είμαι ο πρώτος που χάνω έναν από τους δύο γονείς μου»

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε και συνεχίζει να ζει, αφού όπως δήλωσε του λείπει πάρα πολύ.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού, αποκαλύπτοντας πως ο θάνατος του, τον έχει στιγματίσει.

«Σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα μου. Παρότι σε λίγο μπαίνουμε στην πέμπτη χρόνια που τον έχω χάσει, πραγματικά το νιώθω σαν να έγινε χτες. Μόνο όσοι έχουν ζήσει κάποια τέτοια απώλεια μπορούν να καταλάβουνε, καλώς ή κακώς. Δεν είμαι ο πρώτος που χάνω έναν από τους δύο γονείς μου, πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει τέτοια απώλεια. Ωστόσο ήταν κάτι που με συγκλόνισε. Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που κλείνω μια συμφωνία ή μου έρχεται μια επαγγελματική επιτυχία, είναι πάντα η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου. Μου λείπει πάρα πολύ. Ευτυχώς πρόλαβα και του τα είπα όλα πριν «φύγει». Ελπίζω να καμαρώνει για εμένα, έστω κι από μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά, λίγες ημέρες μετά τον "τσακωμό" του με τον Αγγελόπουλο.