Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε στο Instagram ο Σάββας Πούμπουρας - «Όσοι ευερέθιστοι χαλιούνται...»

Οι οργισμένες αναρτήσεις

Ξέσπασε στο Instagram ο Σάββας Πούμπουρας - «Όσοι ευερέθιστοι χαλιούνται...»
News 19.08.2021 18:45
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Σάββας Πούμπουρας θέλησε να ξεσπάσει για ορισμένα μηνύματα που δέχεται τις τελευταίες μέρες λόγω όσων ανεβάζει στα Instagram Stories του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες στη μάχη με τα πύρινα μέτωπα. Μάλιστα εχθές, βρέθηκε στα Βίλια για να βοηθήσει να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η φωτιά.

Οι αναρτήσεις του Σάββα Πούμπουρα

«Η ζωή έχει χαρές και λύπες, ομορφιές και πίκρες, προσφορά και εθελοντισμό αλλά και η ζωή και η εργασία, συνεχίζονται. Όσοι ευερέθιστοι χαλιούνται από τα stories μου, get the f...k out of this account. Όπως και να έχει καταλαβαίνω την οπτική σας. Δεν είμαι υποχρεωμένος όμως να τη δεχτώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην ανάρτηση που έκανε.

Σάββας Πούμπουρας φωτιές

«Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα! Φοβάμαι ότι θα δούμε...»

Σε ένα άνευ προηγουμέμνου ξέσπασμα προχώρησε νωρίτερα ο Σάββας Πούμπουρας. Ο ίδιος, όπως και πολλοί ακόμα, αναφέρθηκε στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην χώρα μας.

Ο γνωστός παρουσιαστής συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μέσα σε όλα τόνισε ότι τα ζώα στις πληγείσες περιοχές δεν χρειάζονται φροντίδα για μία μόνο βδομάδα, ενώ πρέπει να υπολογίζουμε και αυτά.

«Για τα ζωάκια ????????

Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερη. Όταν είσαι έτοιμος να φιλοξενήσεις πραγματικά κάνε την κίνηση. Ηδη υπάρχουν περιπτώσεις φιλοξενίας όπου ανθρωποί παίρνουν τηλέφωνο πίσω και λένε “ελάτε πάρτε το σκυλί κλαίει και φωνάζει”. Φοβάμαι ότι θα δούμε ζωάκια στους δρόμους μετά από λίγο καιρό, γιατί δεν θα μπορούν να τα αντέξουν άλλο στους χώρους τους αυτοί που τα φιλοξενούν.????

Φυσικά υπάρχουν εθελοντές που με όλη τους την καρδιά θέλουν να βοηθήσουν! Θέλει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και υπεύθυνη απάντηση. Καλή δύναμη σε όλους!!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο πλευρό των πυροσβεστών στη Βαρυμπόμπη ο Σάββας Πούμπουρας

Σάββας Πούμπουρας: «Με πήρε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τηλέφωνο»

Share