Με μικροσκοπικό μπικίνι στη Μύκονο η Κιάρα Μαρκέζη του My Style Rocks

Άναψε φωτιές στα social media με την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μικροσκοπικό μπικίνι στη Μύκονο η Κιάρα Μαρκέζη του My Style Rocks

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κιάρα Μαρκέζη θέλησε να ανεβάσει λίγο ακόμα τη θερμοκρασία για τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της στη Μύκονο.

Την Κιάρα Μαρκέζη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, όπου τράβηξε τα βλέμματα τόσο με το εκκεντρικό στιλ της όσο και με τους καυγάδες της με τους κριτές.

Σήμερα, η Κιάρα ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ταράζει τα νερά στα social media με κάποια ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Κιάρας Μαρκέζη

Αποκαλύπτει την αλήθεια για το My Style Rocks! Είχε τελικά στυλίστα;

Η Κιάρα Μαρκεζή αποκάλυψε την αλήθεια για το My Style Rocks! Είχε τελικά στυλίστα ή όχι; Παρέα με τη μητέρα της έδωσαν συνέντευξη στο Dot. Η Μαρία Μαρκεζή κιόλας μίλησε για την μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά.

Η Μαρία Μαρκέζη μαζί με την κόρη της, Κιάρα βρέθηκαν στον καναπέ του Dot πριν από λίγο καιρό. Η μητέρα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» έκανε και μια εξομολόγηση.

«Τα τελευταία χρόνια νιώθω μια μεγάλη ευγνωμοσύνη. Έφτασα στο σημείο να πιάσω πάτο και να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου είναι δύο. Ότι έκανα ένα παιδί και ότι σταμάτησα τα ναρκωτικά».

«Όταν κάνεις χρήση είναι σοβαρό το πρόβλημα. Πήγα σε κάποιες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης στις οποίες με πήγε και με βοήθησε ο Βασίλης Ζούλιας. Δεν έφτασα στον πάτο αλλά τον είδα να έρχεται. Υπάρχει μια διαφορά γιατί πάντα ήμουν λίγο πιο έτοιμη για ότι έρχεται. Γιατί όταν μεγαλώνεις μόνη και ζεις στα βαθιά έχεις μια άλλη διαίσθηση» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Μαρία Μαρκέζη.

Μαρία Μαρκεζή