Κώστας Σόμμερ: Το τρυφερό βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του

Είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ: Το τρυφερό βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του σύντροφος, Βαλεντίνη Παπαδάκη καθώς σε λίγο καιρό οι δυο τους θα υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται!

Τόσο ο γνωστός ηθοποιός όσο και η αγαπημένη του σύντροφος έχουν ανεβάσει αρκετές φορές στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram στιγμιότυπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Αυτή τη φορά, ο Κώστας Σόμμερ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δίνει φιλάκια στην φουσκωμένη κοιλίτσα της καλής του και δείχνει πόσο πολύ ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδί του, ενώ πρόσφατα το ζευγάρι αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει.

Το βίντεο του Κώστα Σόμμερ με την Βαλεντίνη Παπαδάκη

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Βαλεντίνη Παπαδάκη

Γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1993 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από το Καταλάγαρι του Ηρακλείου Κρήτης. Επί οκτώ χρόνια έκανε μαθήματα χορού latin, ενώ έχει πτυχίο υπολογιστών και αγγλικών. Τα τελευταία χρόνια είναι makeup arist.

Παρθενική Εμφάνιση: Στα καλλιστεία του 2010 για την ανάδειξη Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ. Μπορεί να μην πήρε τον τίτλο της Μις Γιανγκ που «μάρκαρε» δυνατά, αλλά ξεχώρισε με την εντυπωσιακή παρουσία της.
Φιλοδοξίες: Να διαπρέψει στο μόντελινγκ.

Στιγμή αδυναμίας: Δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια πρόταση για βραδινή έξοδο από καλούς της φίλους. Οσο κουρασμένη κι αν είναι, αποκλείεται να τους πει «όχι».

Κολλημένη με… το τένις, στο οποίο είναι εξπέρ. Επίσης, έχει ασχοληθεί -κι έχει επίσης κόλλημα- με το βόλεϊ και την κολύμβηση.

Συχνάζει: Συνήθως προτιμά το κέντρο της Αθήνας, αλλά όταν θέλει να ξεφύγει από την πολύβουη πρωτεύουσα -όπως τώρα το καλοκαίρι- προτιμά το Λαύριο, που σαφώς είναι πιο χαλαρό. Αλλωστε, από εκεί έχει εύκολη πρόσβαση στα νησιά του Αιγαίου. Παίρνει το δελφίνι για Τζια και that’s it!

Βαλεντίνη Παπαδάκη εγκυμονούσα σύντροφος του Σόμμερ