Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν αφού έχασαν το πρώτο τους παιδάκι, θα γίνουν γονείς σε λίγες εβδομάδες.

Μάλιστα, κουμπάρα του ζευγαριού, θα είναι η Μαρία Καλάβρια, η οποία πρόκειται να τους παντρέψει, με την ευχάριστη αυτή είδηση να την γνωστοποιούν μέσα από το instagram. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου την αποκαλεί “κουμπαρούλα”.

Κώστας Σομμέρ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αυτή θα είναι η κουμπάρα τους

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Σόμμερ - Παπαδάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη, περιμένουν αγοράκι, με το επίθετο του ηθοποιού να συνεχίζεται! Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Να σημειώσουμε πως η σύντροφός του, όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού πριν από λίγο διάστημα, απάντησε: «Το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ακόμα. Προτιμούμε να το κρατήσουμε για εμάς».

Η ανάρτηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη για το γάμο της με τον Κώστα Σόμμερ

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι.

Η εφημερίδα Espresso προχώρησε στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους, με τον ηθοποιό και την make up artist να έχουν αποφασίσει πια να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

«Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής».

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αναγγελία του γάμου τους

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη η οποία είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Κώστα Σόμμερ, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με το μονόπετρο στο χέρι.

Η make up artist με αυτό τον τρόπο μάλιστα, επιβεβαίωσε από μόνη της το γάμου αφού έγραψε «yes i do».

Βαλεντίνη Παπαδάκη Κώστας Σόμμερ γάμος