Τέλος οι διακοπές για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη - Επέστρεψαν σπίτι μαζί με τις μικρές τους

Το τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τέλος οι διακοπές για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη - Επέστρεψαν σπίτι μαζί με τις μικρές τους

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης τον τελευταίο καιρό αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στα δύο κοριτσάκια τους που ήρθαν στον κόσμο πριν από λίγο καιρό για να τους αλλάξουν την ζωή.

Το αγαπημένο ζευγάρι έφυγε για μερικές μέρες από την Αθήνα προκειμένου να ευχαριστηθεί τις διακοπές του και τώρα γύρισε στο σπίτι του μαζί με τις δίδυμες.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο οποίο κάθεται στη θέση της στον καναπέ και νανουρίζει τα κοριτσάκια της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Το τρυφερό σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη για το σώμα της Χριστίνας Μπόμπα μετά την γέννα

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από ένα μήνα σχεδόν έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγγελούδια της, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πλέον, η γνωστή influencer έχει να αντιμετωπίσει αρκετά καθώς όλα της φαίνονται πρωτόγνωρα. Μπορεί το πρόγραμμά της να είναι αρκετά φορτωμένο αλλά δεν την σταματά από το να κλέβει λίγο χρόνο από την καθημερινότητά της ώστε να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες δικές της φωτογραφίες όπου μας δείχνει πως πραγματικά είναι το σώμα της ύστερα από την γέννα.

Η Χριστίνα θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα καθώς χωρίς φίλτρα, photoshop ή μακιγιάζ παρουσιάζει τη νέα εικόνα του σώματός της. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ και το καινούργιο μου σώμα! Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ… κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα ήταν πάρα πολλά, ωστόσο αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς ήταν σίγουρα του Σάκη Τανιμανίδη.

Συγεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής έγραψε: «Τώρα σε θέλω ακόμα πιο πολύ! #sexymama».

Σάκης Τανιμανίδης το τρυφερό σχόλιο του για το σώμα της Χρίστινα Μπόμπα μετά την γέννα