Μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού στη νέα του σειρά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Αυτή η σειρά είναι πολύ γλυκιά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού στη νέα του σειρά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο περιοδικό 7 Μέρες TV, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σειρά που θα συμμετέχει στην ΕΡΤ μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο, Κατερίνα Γερονικολού.

Μαζί με την εκπομπή που ξεκινάει σε λίγο καιρό στο Mega, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα κάνει ένα βήμα και στην υποκριτική.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σειρά που θα παίξει με την Κατερίνα Γερονικολού

Στην κωμωδία της ΕΡΤ1, «Πεθαίνω για σένα», θα πρωταγωνιστείς μαζί με τη σύντροφο σου, Κατερίνα Γερονικολού. Είναι ιδιαίτερο ότι συναντιέται η επαγγελματική με την προσωπική σας διαδρομή;

Με την Κατερίνα έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, κάναμε πέρυσι την ταινία «Για πάντα». Αυτή η σειρά είναι πολύ γλυκιά. Είναι μια κομεντί με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια. Πατά στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Δεν ξέρω σίγουρα αν αυτός θα είναι τελικά ο τίτλος της. Προσωπικά, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε γυρίσματα για να ζήσω άλλο ένα ταξίδι σε μια καινούργια δουλειά.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Κατερίνα Γερονικολού

Ποιο θα είναι το περιεχόμενο της σειράς;

Ουσιαστικά η ηρωίδα που υποδύεται η Κατερίνα είναι κάπως υποχόνδρια και σε μια επίσκεψη της για εξετάσεις σε μια κλινική γνωρίζεται με το χαρακτήρα που ερμηνεύω εγώ. Εκείνος κάνει ένα τραγικό λάθος στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάποιων εξετάσεων και ξαφνικά η ζωή των δύο αλλάζει ολοκληρωτικά.

Ποιοι υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία;

Η Κωνσταντίνα Γιαχαλή γράφει το σενάριο, ο Σπύρος Ρασιδάκης σκηνοθετεί.

Αποκάλυψε την σχέση που έχει με την μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη η Κατερίνα Γερονικολού

Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, αφού μίλησε για την καταγγελία της στον γνωστό ηθοποιό, περιέγραψε την σχέση που έχει με την μητέρα του Γιάννη ενώ περιέγραψε πως προσπαθεί να τη μυήσει στην τέχνη της μαγειρικής.

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες. Ενώ η μητέρα του, με λατρεύει με αγαπάει, με εκτιμάει όταν ο Γιάννης έτυχε να μαγειρέψει ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “είμαι καλά εντάξει”… Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…

Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης, μου είπε ότι δεν του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά. Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ότι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται. Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…».