Αδιανόητος συνωστισμός σε συναυλία του Λευτέρη Πανταζή - Ήταν ο ένας πάνω στον άλλον

Συγκλονιστικό βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδιανόητος συνωστισμός σε συναυλία του Λευτέρη Πανταζή - Ήταν ο ένας πάνω στον άλλον

Το έλα να δεις επικράτησε σε συναυλία του Λευτέρη Πανταζή - που πρόσφατα έζησε στιγμές ευτυχίας - στην Αλβανία την Τετάρτη 18/8 και συγκεκριμένα στην Κορυτσά, την 6η μεγαλύτερη πόλη της γειτονικής χώρας. Πήγε να τον απολαύσει 10.000 κόσμος από τους 80.000 που έχει συνολικά η εν λόγω πόλη.

Στη σκηνή εμφανίστηκε μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή στη χώρα του, Ντέβις Τζεράχου και τους ξεσήκωσαν όλους με τις επιτυχίες τους. Το βίντεο που κυκλοφορεί από την βραδιά έχει γίνει viral με τον κόσμο να χορεύει ο ένας πάνω στον άλλον.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές της στιγμή μάλιστα που η πιο μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα «σαρώνει». Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα γράφονται όσοι παρευρέθηκαν στην συναυλία, επέδειξαν στην είσοδο το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Το βίντεο από την συναυλία του Λευτέρη Πανταζή

Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για το βίντεο κλιπ με τον Σάκη και τη Μαριαλένα

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Σάκη και της Μαριαλένας στο βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως τα δύο παιδιά ήταν θαυμαστές του εδώ και πολλά χρόνια και έτσι, πριν από μερικές μέρες τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του για ποτό. Εκεί λοιπόν, ο Λευτέρης Πανταζής αποφάσισε να τους κάνει την πρόταση για να συνεργαστούν.

«Τα παιδιά ήρθαν να πιούν ένα ποτάκι στο σπίτι μου γιατί με θαυμάζουν χρόνια. Ο ένας αφιέρωνε τραγούδια στον άλλον. Υπάρχει ένα τραγούδι που συνδέεται με την ιστορία που έχουν περάσει τα παιδιά και γι΄αυτό τους έκανα την πρόταση να παίξουν στο βίντεο κλιπ του. Είναι ένα ερωτικό τραγούδι.

Με τον Τριαντάφυλλο θα συνεργαζόμουν αν μου γινόταν πρόταση, έχω συνεργαστεί άλλωστε και στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.