Πρωταγωνιστές σε βίντεοκλιπ Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης

Με ποιον τραγουδιστή θα συνεργαστούν - ΣΟΚ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωταγωνιστές σε βίντεοκλιπ Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης

Ε θα ζήσουμε να το δούμε κι αυτό! Ο Σάκης Κατσούλης, ο μεγάλος νικητής του Survivor 4 και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - πρώην παίκτρια αυτού και πρώην σχέση του Σάκη - απασχόλησαν πολύ με τις... περιπτύξεις τους στο παιχνίδι και λίγο καιρό μετά από το τέλος αυτού συνεχίζουν να είναι πρώτο θέμα.

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη ενώ τώρα ετοιμάζουν και το επόμενο κοινό επαγγελματικό τους βήμα.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μας πληροφορίες Σάκης και Μαριαλένα θα συνεργαστούν με την θεότητα, τον Λευτέρη Πανταζή, σε βίντεοκλιπ!

Το τραγούδι θα έχει τίτλο “Τράβα τη σκανδάλη” και το βίντεο θα σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα το (τηλεοπτικό μέχρι στιγμής) ζευγάρι βρέθηκε στο σπίτι του τραγουδιστή για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και ο κοινός φίλος του Λευτέρη Πανταζή και του Σάκη Κατσούλη, Μάκης Χρήστου καθώς και η κόρη του τραγουδιστή Κόνι Μεταξά.

Όλοι τους είναι άκρως ενεργοί χρήστες στα social media οπότε, όπως καταλαβαίνετε αναρτήθηκαν φωτογραφίες κλπ.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή με Κατσούλη και Μαριαλένα

"Με την Μαριαλένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου"

Καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Σου-Κου Family βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης, κι αφού ξεκαθάρισε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα follow την Μαριαλένα στο instagram, διηγήθηκε το πως γνωρίστηκαν πριν από χρόνια και κατέληξαν να είναι μαζί.

«Με τη Μαριαλένα γνωρίστηκα όταν άνοιξα το καινούργιο μου μαγαζί στο Περιστέρι. Δούλευε σε μια καφετέρια δίπλα, εκεί ήταν η πρώτη επαφή. Βέβαια πολύ καιρό μετά ήμασταν μαζί, καθώς είχε και εκείνη σχέση. Εγώ άνοιγα το μαγαζί και είχα άγχος και τρέξιμο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου. Από τη μεριά μου και πολύ κρυφά και πολύ δειλά, γιατί υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή της και το σεβόμουν απόλυτα. Τα μαγαζιά ήταν κολλητά, οπότε ρώτησα αν έχεις σχέση. Την ξέρω από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το μαγαζί, πριν τρία χρόνια. Όταν μετά από καιρό χώρισε, τότε την πλησίασα και ήμασταν μαζί δύο χρόνια», είπε ο Σάκης Κατσούλης.