Σάκης Κατσούλης: Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς μάσκα φωτογραφίζεται με τον κόσμο

Απίστευτο περιστατικό επί περίοδο κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Κατσούλης: Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς μάσκα φωτογραφίζεται με τον κόσμο

Ο νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης, μετά την τόση αναγνωρισιμότητα που έχει πάρει το όνομά του αποφάσισε να μην στερήσει τον εαυτό του από το κοινό και να κάνει ένα τουρ για να φωτογραφηθεί με το πλήθος.

Πρώτος προορισμός η Θεσσαλονίκη. Μαζί του εννοείται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελευθερία Ελευθερίου!

Ο Σάκης που πλέον κάνει live πολύ συχνά στο instagram πριν φτάσει στην Θεσσαλονίκη προετοίμασε το κοινό αναφέροντας πως θα μείνει για λίγη ώρα στην παραλία και πως καλό είναι όσοι θέλουν να τους πλησιάσουν να φορούν μάσκα καθώς τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν αυξηθεί τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στους Survivor. Να σας θυμίσουμε πως ο Ηλίας Μπόγδανος που έκανε κολλητή παρέα πριν από μέρες μαζί του βρέθηκε θετικός στον ιό.

Με λύπη μας βέβαια, αντικρίσαμε ένα απίστευτο θέαμα επί περίοδο κορωνοϊού. Ενώ τα παιδιά κάθονταν σε καφετέρια για να φάνε και να πιούνε άνοιξαν live και κόσμος τους πλησίασε, τους ακουμπούσε και φωτογραφιζόταν μαζί τους χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Ο Σάκης Κατσούλης στην Θεσσαλονίκη

Σάκης Κατσούλης

Σάκης Κατσούλης Survivor 4

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα
Σάκης Κατσούλης Κατσούλης instagram

Το ίδιο βέβαια είχε συμβεί και πριν από λίγες ημέρες έξω από το μαγαζί του στην Αθήνα.

Απίστευτη κοσμοσυρροή στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη

Το πρώην ζευγάρι, μαζί με τον "κουμπάρο" Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου, βρέθηκαν στο κατάστημα ένδυσης του Σάκη Κατσούλη και απέξω γινόταν ένας χαμός από θαυμαστές.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός όμως η αποκάλυψη για το μαγαζί του Σάκη και τα events με celebrities ήρθε το πρωί της Τετάρτης (7-07) μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Not.