Μαζί στη Θεσσαλονίκη ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Θέλω μία τεράστια χάρη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαζί στη Θεσσαλονίκη ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ταξιδεύει μαζί με τον Σάκη Κατσούλη για Θεσσαλονίκη και μάλιστα θέλησε να κάνει και μία έκκληση στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους ζήτησαν από τον κόσμο που τους συναντά να τηρεί τις αποστάσεις και να φοράει μάσκα, καθώς πολλοί είναι οι γνωστοί τους που από τις συχνές επαφές έχουν κολλήσει τον ιό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Ηλίας Μπόγδανος που το ανακοίνωσε μόλις χθες.

Το βίντεο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη από το ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη

«Θέλω μία τεράστια χάρη, επειδή έχει γίνει χαμός με τον κορονοϊό και υπάρχουν πολλά κρούσματα. Ακόμα και γνωστοί μας. Εμείς έχουμε κάνει όλα τα τεστ, έχουμε βγει αρνητικοί. Επειδή θέλουμε να είμαστε όλοι καλά, να φοράμε τις μάσκες μας και να κρατάμε αποστάσεις για να μη γίνει καμιά στραβή. Ερχόμαστε Θεσσαλονίκη να σας δούμε» είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

"Με την Μαριαλένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου"

Καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Σου-Κου Family βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης, κι αφού ξεκαθάρισε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα follow την Μαριαλένα στο instagram, διηγήθηκε το πως γνωρίστηκαν πριν από χρόνια και κατέληξαν να είναι μαζί.

«Με τη Μαριαλένα γνωρίστηκα όταν άνοιξα το καινούργιο μου μαγαζί στο Περιστέρι. Δούλευε σε μια καφετέρια δίπλα, εκεί ήταν η πρώτη επαφή. Βέβαια πολύ καιρό μετά ήμασταν μαζί, καθώς είχε και εκείνη σχέση. Εγώ άνοιγα το μαγαζί και είχα άγχος και τρέξιμο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου. Από τη μεριά μου και πολύ κρυφά και πολύ δειλά, γιατί υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή της και το σεβόμουν απόλυτα. Τα μαγαζιά ήταν κολλητά, οπότε ρώτησα αν έχεις σχέση. Την ξέρω από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το μαγαζί, πριν τρία χρόνια. Όταν μετά από καιρό χώρισε, τότε την πλησίασα και ήμασταν μαζί δύο χρόνια», είπε ο Σάκης Κατσούλης.