Έγινε έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με τον Στέφανο Τσιτσιπά - «Το σταματάμε εδώ»

Φώναζε στον αέρα του OPEΝ μετά τις δηλώσεις του για τα εμβόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με τον Στέφανο Τσιτσιπά - «Το σταματάμε εδώ»

Έξαλλη έγινε η Ματίνα Παγώνη με τις δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχετικά με τα εμβόλια του κορωνοϊού, λέγοντας μάλιστα πως πρόκειται να εμβολιαστεί όταν θα γίνει υποχρεωτικό. Στην εκπομπή "Καλοκαίρι Not" η λοιμωξιολόγος θέλησε να πάρει θέση.

Το ξέσπασμα της Παγώνη για τον Τσιτσιπά

«Ο Στέφανος είναι ένα νέο άτομο, ένας άριστος τενίστας. Τον θαυμάζουμε όλοι, τον χειροκροτούμε, περιμένουμε να μας φέρνει νίκες και πιστεύω ότι με αυτό θα ασχοληθεί. Κι εμείς οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με την ιατρική και την επιστημονική ιατρική κοινότητα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, ποιες είναι οι μελέτες που υπάρχουν και πώς θα προχωρήσουμε».

«Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του, θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε».

«Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί. Αυτά τα απαντούν οι γιατροί και οι επιστήμονες, οι μη γιατροί δεν μπορούν να απαντήσουν», πρόσθεσε.

Το τοποθέτηση του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

Τονίζοντας τη δήλωση που έκανε και ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Απόστολος Τσιτσιπάς, μιλώντας στην ΕΡΤ εξήγησε πως ο γιος του δεν έχει εμβολιαστεί καθώς έχει δυνατό ανοσοποιητικό και ο οργανισμός του μπορεί να αντιμετωπίσει ό, τι κι αν του συμβεί, αδιαφορώντας βέβαια για το πώς μπορεί να νοσήσουν όσοι κολλήσει ο τενίστας σε περίπτωση που βρεθεί θετικός στον ιό.

«Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς πατέρας