Αυτή θα πάρει τη θέση της Αννίτας Πάνια στο Open

Τεράστια τηλεοπτική επιστροφή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή θα πάρει τη θέση της Αννίτας Πάνια στο Open

Η συνεργασία της Αννίτας Πάνια με το Open έφτασε στο τέλος της και έτσι, το κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για το πρόσωπο που θα καλύψει το κενό που αφήνει πίσω της η παρουσιάστρια στην μεσημεριανή ζώνη.

Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα της καθώς όπως είχε παραδεχθεί και η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό, η εκπομπή της δεν την κάλυπτε.

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία να γίνει με πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι η εμπορική τοποθέτηση. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο η τόση πολλή τοποθέτηση με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί», είχε πει η Αννίτα Πάνια.

Το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Αννίτα Πάνια στο Open

Από τη μεριά του Open σκοπεύει να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόσωπο που χάθηκε λίγο από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, καθώς έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Ο λόγος για την Νικολέττα Ράλλη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη. Τελευταία φορά που είδαμε την παρουσιάστρια στην τηλεόραση, ήταν το 2018 σε καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Νικολέττα Ράλλη Open

«Αποχώρησα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια! Δεν περνούσα καλά και τα λεφτά δεν ήταν αρκετά»

Η Λίλιαν Αρχοντή μίλησε στην κάμερα του Pop Up και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε οικειοθελώς από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια όπου και συμμετείχε στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

«Την περίοδο της καραντίνας δεν εργάστηκα λόγω της κατάστασης, παρά μόνο λίγο τον πρώτο καιρό που ήμουν κάπου και μετά σταμάτησα. Αποχώρησα οικειοθελώς για προσωπικούς μου λόγους από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Δεν περνούσα καλά».

«Μας έδιναν Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή, έγραφα το κείμενο, το μάθαινα απ’ έξω, δεν υπήρχε autocue και έπρεπε να βγει σε ζωντανή εκπομπή να το παρουσιάσεις» πρόσθεση η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.. «Ήταν αρκετά λεπτά, τα λεφτά δεν ήταν αρκετά», είπε η Λίλιαν Αρχοντή η οποία πήρε θέση και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.