Νέα αρχή για το Star μετά την αποχώρηση Καραβάτου - Κατσούλη

Κυκλοφόρησε το trailer της νέας πρωινής εκπομπής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα αρχή για το Star μετά την αποχώρηση Καραβάτου - Κατσούλη

Λίγος καιρός πέρασε από τη μέρα που η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου έριξε αυλαία με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να λένε το δικό τους αντίο και το Star ανακοίνωσε ήδη τα ευχάριστα για το νέο πρωινό που θα πάρει τη θέση της στην πρωινή ζώνη του σταθμού με τίτλο, Breakfast at Star.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, το γνωστό ραδιοφωνικό δίδυμο θα αναλάβουν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Star για την νέα εκπομπή

Ο Γιώργος και η Ελίνα, “προσγειώνονται” από τον ραδιοφωνικό αέρα, στο τηλεοπτικό πλατό του Star με την πιο θετική διάθεση! Κάτι που είναι εμφανές και στο trailer της εκπομπής, το οποίο κυκλοφόρησε ήδη.

Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, η ημέρα θα αρχίζει με την καλύτερη παρέα. Με ένα BREAKFAST@STAR, στο οποίο δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς. Γεμάτο ειλικρίνεια, αυθορμητισμό, εύστοχο σχολιασμό, διάδραση, χαμόγελο, παιχνίδια και σύγχρονη οπτική!

Δίπλα στον Γιώργο και την Ελίνα, το Star κάλεσε την πιο χαλαρή και cool τηλεοπτική παρέα. Τάσος Μπιμπισίδης, Τζώρτζια Γεωργίου, Νανά Ηλιοπούλου και φυσικά η αγαπημένη μας, Άση Μπήλιου, ετοιμάζουν μία τηλεοπτική πρόταση γεμάτη σύγχρονες ιδέες και θετική ενέργεια!

Στο τιμόνι της εκπομπής είναι η έμπειρη Ελεάννα Τρυφίδου. Γιώργο και Ελίνα, καλές τηλεοπτικές πτήσεις!

Αυτόν τον συνεργάτη της από το STAR θα έχει στην νέα της εκπομπή στο MEGA η Κατερίνα Καραβάτου

Στο δυναμικό του MEGA ανήκει πλέον η Κατερίνα Καραβάτου. Ωστόσο, η ίδια, φαίνεται πως μαζί της στην νέα της εκπομπή θα έχει συνεργάτες της από το STAR.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται να έχει στο πλευρό της τον Στέφανο Κωνσταντίνιδη αλλά και τον Αρτ Αντιμιάν.

Ο δεύτερος μπορεί να βρισκόταν σε συζητήσεις για την νέα εκπομπή του Γιώργου Καρτελιά και της Ελίνας Παπίλα, ωστόσο προτίμησε να ακολουθήσει την Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου με Αρτ