Συγκίνησε η Χριστίνα Κοντοβά με τη νέα φωτογραφία με την κόρη της

Το τρυφερό φιλί μαμάς - κόρης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Χριστίνα Κοντοβά με τη νέα φωτογραφία με την κόρη της

Τους τελευταίους μήνες η ζωή της Χριστίνας Κοντοβά έχει αλλάξει σημαντικά μιας και μπήκε στη ζωή της η μικρή Έιντα, η αγαπημένη της κόρη που την έχει κάνει να χαμογελάει κάθε μέρα και περισσότερο με όλες τις νέες εμπειρίες που ζει μαζί της.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι πολύ ενθουσιασμένη που έγινε μανούλα και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις μέρες που περνάει με την μικρή Έιντα.

Αυτή τη φορά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία η μικρή της, της δίνει ένα φιλάκι και η σχεδιάστρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

«Μαμά και κόρη», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram της.

Η φωτογραφία του Τζώνη Καλημέρη με την μικρή Έιντα

Η Χριστίνα Κοντοβά τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Εϊντά. Ύστερα από τις διαδικασίες υιοθεσίας που ξεκίνησε, πρόκειται να ολοκληρωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο. (Δείτε εδώ φωτογραφίες και θα λιώσετε με την κορούλα της)

Η κύρια προϋπόθεση της υιοθεσίας είναι η μητέρα να παραμείνει για ένα διάστημα στη χώρα καταγωγής του παιδιού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν μαζί χρόνο, πριν από τη μετακόμιση. Για αυτόν τον λόγο η γνωστή σχεδιάστρια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι.

Φυσικά δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης. Φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικός με την απόφαση της συντρόφου του.

Μάλιστα και οι δυο ταξίδεψαν και πάλι στην Ουγκάντα έτσι ώστε να βρεθούν δίπλα στην Εϊντά. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media της Χριστίνας Κοντοβά.

Ταξίδι για την Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της