Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Άκης Παυλόπουλος

Σε πελάγη ευτυχίας ο δημοσιογράφος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Άκης Παυλόπουλος

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Άκης Παυλόπουλος ο οποίος έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς μιας και η σύζυγός του, Ελένη Φωτοπούλου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο 6 ετών, ενώ αυτή τη φορά είχε επιλέξει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της Ελένης Φωτοπούλου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, το κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο για να συμπληρώσει την ευτυχισμένη οικογένειά του και τόσο ο παρουσιαστής όσο και η σύζυγός του δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, ενώ μπαμπάς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό και ο ντράμερ των Onirama.

Άκης Παυλόπουλος μπαμπάς

Ποια είναι η σύζυγος του Άκη Παυλόπουλου

Η πρώην πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη Φωτοπούλου είναι σήμερα 41 ετών και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η σύζυγος του newscaster Άκη Παυλόπουλου και γλυκιά μαμά ενός αγοριού αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της παράλληλα με τη δημοσιογραφία, πετυχαίνοντας έναν στόχο ζωής.

“Κοντεύω τα 40 πια και μάλλον αυτές οι διαδικασίες δεν είναι πολύ της ηλικίας μου. Ωστόσο πως μπορώ να μη χαίρομαι;

Πως μπορώ να μην αισθάνομαι αυτή την ασυγκράτητη, ξέχειλη αίσθηση της ικανοποίησης για ένα ακόμα όνειρο που δεν έμεινε τέτοιο;

Κι αν μοιράζομαι εδώ αυτή την όμορφη στιγμή μου δεν είναι για άλλο λόγο παρά για να σας/μας υπενθυμίσω πως όλα, μα όλα τα όνειρα αξίζουν να βρουν τον δικό τους χώρο στον σύντομο ορίζοντα της ζωής μας. Ποτέ δεν είναι αρκετά αργά για ένα όνειρο ακόμη.

Ποτέ δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι για να διαβούμε ένα νέο μονοπάτι, για να βρούμε έναν διαφορετικό δρόμο ή για να διευρύνουμε μια στάλα τους ορίζοντες.

Λίγη προσπάθεια, πολλή θέληση και άνθρωποι-στηρίγματα είναι τα μοναδικά απαραίτητα εφόδια” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Άκης Παυλόπουλος Ελένη Φωτοπούλου