Πολύ ευχάριστα νέα για τη Βίκυ Καγιά

Κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να αποχώρησε από το GNTM, ωστόσο από τη νέα σεζόν επιστρέφει στο Star με μία ακόμα σεζόν της αγαπημένης εκπομπής μόδας, Shopping Star και μόλις πριν λίγο κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer.

Η ανακοίνωση του Star για το Shopping Star και τη Βίκυ Καγιά

Το «Shopping Star», η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο, στο νέο πρόγραμμα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022, ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της!

Η Βίκυ Καγιά, παρέα με μερικά από τα κορίτσια που θα απολαύσουμε στα επεισόδια της νέας σεζόν, περνάει το πιο σπουδαίο μήνυμα. Ένα μήνυμα αμοιβαίου θαυμασμού και εμπιστοσύνης. Γεμάτο διαφορετικότητα, τόλμη, και ζεστασιά, το νέο trailer της εκπομπής, βρίσκεται ήδη στον «αέρα» του Star.

«Shopping Star», η καθημερινή, απολαυστική σας βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική και τα πολύτιμα tips της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, έρχεται για 6η σεζόν!

«Η Βίκυ Καγιά θα αποθεώσει το Dancing With the Stars»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε και την Βίκυ Καγιά, η οποία μετά την απομάκρυνσή της από το GNTM, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, το οποίο παλαιότερα παρουσίαζε η ίδια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε πως το πρότζεκτ αυτό ταιριάζει «γάντι» στην Βίκυ Καγιά και πως είναι βέβαιη ότι θα το αποθεώσει, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει το Dancing with the Stars. Είναι ένα project που έχω αγαπήσει και εγώ πάρα πολύ. Είναι πολύ πετυχημένο και η Βίκυ Καγιά πιστεύω πως θα το αποθεώσει. Της ταιριάζει γάντι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο δικό της τηλεοπτικό μέλλον αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για του χρόνου ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς.