Εξαφανισμένος ο Δημήτρης Πυργίδης από το Big Brother - Πού βρίσκεται σήμερα;

Οι αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξαφανισμένος ο Δημήτρης Πυργίδης από το Big Brother - Πού βρίσκεται σήμερα;

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το τέλος του Big Brother, ωστόσο αποκλείεται να έχετε ξεχάσει την πιο χαώδη προσωπικότητα του σπιτιού, τον Δημήτρη Πυργίδη, o οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά δεν κατάφερε να πάρει και τη νίκη.

Σήμερα, ο Δημήτρης Πυργίδης δεν εμφανίζεται σε καμία τηλεοπτική εκπομπή, αν εξαιρέσει κανείς τη συνέντευξη που είχε δώσει στο The 2night Show, και τα ίχνη του έχουν χαθεί. Ο ίδιος βέβαια συνεχίζει να ανεβάζει αρκετά στιγμιότυπα από την ζωή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όλα είναι γεμάτα... χάος.

Πού βρίσκεται λοιπόν σήμερα ο Δημήτρης Πυργίδης του Big Brother;

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Πυργίδη

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”

Η μητέρα του είπε: “Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, είναι αυτός που είναι, είναι αληθινός. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα”

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: “Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών.