Η πρώτη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Ίαν Στρατή από τις κοινές διακοπές που κάνουν αυτές τις μέρες στην Ιταλία.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ήδη πραγματοποιήσει κοινή δημόσια εμφάνιση, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση για τη σχέση τους.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαίρη Συνατσάκη, φαίνεται ξεκάθαρα το χέρι του τραγουδιστή. Πάντως το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο και να απολαμβάνει και με το παραπάνω το ταξίδι του στο εξωτερικό.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή

Η αμήχανη αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη στην ερώτηση αν συγκατοικεί με τον Ίαν Στρατή

Τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ζευγάρι. Και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, παρά το γεγονός πως έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους, το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς έχει προδώσει τον δεσμό τους κι ας αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν την σχέση τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να μην θέλει να μοιράζεται τόσο τις προσωπικές της στιγμές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ενεργή στα social media που έχει, καθώς συχνά πυκνά εκφράζει τις δικές της απόψεις για διάφορα θέματα.

Το βράδυ της Τετάρτης η ίδια θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που η ίδια δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, υπήρχαν κι εκείνοι οι οποίοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για την προσωπική της ζωή.

Μια ερώτηση από αυτές ήταν κι αυτή “Παραδέξου ότι συζείς επιτέλους”. Τότε η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να σχολιάσει εμφανώς αμήχανη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: