Πού είναι η Σοφία Δανέζη 8 μήνες μετά το Big Brother;

Γιατί εξαφανίστηκε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πού είναι η Σοφία Δανέζη 8 μήνες μετά το Big Brother;

8 ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που το Big Brother τελείωσε, αναδεικνύοντας νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Μαζί της στον τελικό, και συγκεκριμένα στη δεύτερη θέση, βρέθηκε η Σοφία Δανέζη, η τραγουδίστρια του σπιτιού.

Η Σοφία Δανέζη ήταν μία από τις πιο εκρηκτικές προσωπικότητες του σπιτιού καθώς μέσα σε λίγα λεπτά μπορούσε να έχει τσακωθεί με τους μισούς συγκατοίκους της. Βέβαια το κοινό την αγάπησε για την ειλικρίνειά της και έτσι έφτασε στη θέση του φιναλίστ.

Μάλιστα φαίνεται πως το πείραμα του Μεγάλου Αδερφού λειτούργησε τόσο πολύ που οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν να βάλουν και φέτος μία τραγουδίστρια στο παιχνίδι.

Πού βρίσκεται σήμερα η Σοφία Δανέζη του Big Brother;

Από τη μέρα που τελείωσε το ριάλιτι, η Σοφία Δανέζη προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην καριέρα της. Μάλιστα έχει περιορίσει αρκετά και τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ συνεχίζει να κάνει παρέα με αρκετούς συγκατοίκους της από το παιχνίδι.

«Νιώθω τυχερή που συμμετείχα στο Big Brother, ήταν το όνειρό μου»

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συμβίωση, τους καυγάδες με τους συμπαίκτες τη - ειδικά με την Άννα Μαρία, ενώ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή.

«Δέχθηκα πολύ λίγα άσχημα μηνύματα στο Instagram. Aυτό που με πλήγωσε πάρα πολύ, ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου. Στεναχωρήθηκα για την μητέρα μου. Δεν έχω βάλει μέσον για να μπω στο Big Brother. Ήταν το όνειρό μου να με γνωρίσει ο κόσμος. Δουλεύω 16 χρόνια γι΄ αυτό και μπήκα στο reality! Η διαίσθησή μου έλεγε ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία. Το περίμενα», είπε μεταξύ άλλων.

«Σαν γυναίκα έχω μάθει να έχω το χώρο μου και τον χρειάζομαι. Αλλά σαν γυναίκαι και πιστή είμαι και μαγειρεύω και καθαρίζω. Η δουλειά μου με κάνει δυναμική και παράλληλα ευαίσθητη».

«Ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλός φίλος και τίποτα άλλο».