Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Εξελίξεις με τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Γιατί δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμα την επανασύνδεση;

Εξελίξεις με τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik
News 22.08.2021 15:24
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ασαφές είναι τον τελευταίο καιρό το τοπίο αναφορικά με τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik. Πριν κάποιους μήνες έγινε γνωστό πως το ζευγάρι χώρισε ωστόσο οι φήμες για την επανασύνδεσή τους φούντωσαν όταν ο φακός του απαθανάτισε μαζί στη Μύκονο.

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα, ωστόσο όλα δείχνουν πως είναι και πάλι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι, ενώ αυτή τη φορά έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να μην οδηγηθεί κανείς σε βιαστικά συμπεράσματα.

Τι συμβαίνει με τη σχέση του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η παρουσιάστρια και ο τράπερ κάνουν προσπάθεια επανασύνδεσης. Όπως αναφέρουν πρόσωπα τους περιβάλλοντος τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik εξετάζουν το ενδεχόμενο να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Το ζευγάρι δεν έχει σκοπό να πάρει βιαστικές αποφάσεις και έτσι και οι δύο θέλουν να δώσουν λίγο χρόνο για να επεξεργαστούν τα συναισθήματά τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik επανασύνδεση

Snik εσύ; Ο σύντροφος της Παπαγεωργίου χωρίς τατουάζ και με κατάξανθο μαλλί

Μπορεί ο Snik να έβαψε πρόσφατα πορτοκαλί τιγρέ τα μαλλιά του, ενώ να είναι από πάνω μέχρι κάτω γεμάτος με τατουάζ, ωστόσο πολλά χρόνια πριν γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - με την οποια ντοκουμέντα θέλουν να τα ξαναβρήκαν - και γενικά πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό με τα τραγούδια του ήταν κυριολεκτικά αγνώριστος.

Ο τράπερ είχε ένα εντελώς διαφορετικό στιλ που δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή του εικόνα. Παλαιότερα σε μικρότερη ηλικία, είχε κατάξανθο μαλλί και καθόλου τατουάζ, αφού τότε ξεκινούσε σιγά σιγά να υιοθετεί αυτή την μόδα.

Στο διαδίκτυο λοιπόν κυκλοφορεί μια φωτογραφία του που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς αν την βάλεις δίπλα δίπλα με μια τωρινή του, είναι σαν άλλος άνθρωπος.

Snik μικρός με ξανθά μαλλιά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόλαση στη Μύκονο: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το μικροσκοπικό μαγιό και ο Snik

«Καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν της ταίριαζε ο Snik»

Share