Μεγάλα προβλήματα για τον Νίκο Βέρτη - Οι ανακοινώσεις μετά το λουκέτο

Τι λέει ο δικηγόρος του και το νυχτερινό κέντρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεγάλα προβλήματα για τον Νίκο Βέρτη - Οι ανακοινώσεις μετά το λουκέτο

Μεγάλα προβλήματα έχουν σκάσει για τον Νίκο Βέρτη. Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει δεσμευτεί η περιουσία του, μπήκε λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, καθώς μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκαν αρκετές παραβάσεις στους κανονισμούς για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων, οι πέντε εξ αυτών δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Επιπλέον, επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Η απάντηση του δικηγόρου του Νίκου Βέρτη

Νίκος Βέρτης βιογραφικό

Η απάντηση του δικηγόρου του Νίκου Βέρτη ωστόσο, δεν άργησε να έρθει. Με αφορμή το πρόστιμο και το επταήμερο λουκέτο που επιβλήθηκαν, ο Γεώργιος Κλεφτοδήμος δήλωσε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες «παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης».

«Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και παρερμηνειών, κατόπιν του διενεργηθεντος την 02:45 της σήμερον ελέγχου στο ΥΤΟΝ από μεικτό κλιμάκιο συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση διεπιστωθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού», τόνισε συγκεκριμένα.

«Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελατες, εντός των ορίων κάλυψης σύμφωνα με την ωφέλιμη επιφάνεια του καταστήματος. Εις έκαστος αυτών εισήλθε στο κατάστημα μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπεύθυνους μας. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε ευλαβικώς, καθ’ όλη τη διάρκεια εισόδου πελατών», προσέθεσε.

«Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως», υποστήριξε.

«Κατά τα λοιπά, διατρανώνουμε την αγανάκτησή μας για τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας. Ανέκαθεν, ωστόσο, είμαστε και θα είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας», συμπλήρωσε.

Νίκος Βέρτης απάντηση δικηγόρου για το λουκέτο στο Yton

Λίγα λόγια για τον Νίκο Βέρτη

Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει». Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες μουσικές επιτυχίες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Νίκος έδωσε αμέσως το στίγμα του στη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση!

Τον χειμώνα 2003 - 2004 έρχεται στην Αθήνα όπου συνεργάζεται με την Πέγκυ Ζήνα στο «Απόλλων» με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συνεργασία τους μάλιστα σφραγίστηκε με δύο ντουέτα, το «Είμαστε χώρια» και το «Χανόμαστε», δυο ακόμη μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Στην 3η απονομή των βραβείων ΑΡΊΩΝ, ο Νίκος Βέρτης παίρνει το Βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη για το 2003.

Τον Μάιο του 2004 ο Νίκος ξεκινά μια σειρά πολύ πετυχημένων εμφανίσεων στο «Ρόδον» της Θεσσαλονίκης οι οποίες παρατείνονται μέχρι και τον Αύγουστο.

Τον Σεπτέμβριο του 2004 κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός δίσκος, «Πάμε ψυχή μου» με τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και αμέσως γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό! Τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Πως τολμάς», το «Θυμάμαι», το «Σε μένα» κ.α. έχουν γίνει επιτυχίες.