Γιάννης Σπαλιάρας: «Τα έσοδά μου μειώθηκαν πολύ! Είναι δύσκολο να τρως από...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: «Τα έσοδά μου μειώθηκαν πολύ! Είναι δύσκολο να τρως από...»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και μέσα σε όλα μίλησε για την περίοδο της καραντίνας αλλά πως την βίωσε ο ίδιος. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά και για την απώλεια του πατέρα του.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

Πώς ήταν για εσάς αυτός ο χειμώνας;

Παράξενος και δύσκολος, όπως και για τους περισσότερους Έλληνες. Εκτός από τους ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ και τους φαρμακοποιούς, όλοι οι άλλοι δυσκολευτήκαμε.

Γιάννης Σπαλιάρας - όλα όσα αποκάλυψε στην συνέντευξη

Εσείς βιώσατε τον εγκλεισμό ή είχατε ελευθερία κινήσεων, λόγω της δουλειάς σας;

Όχι, βίωσα κανονικά τον εγκλεισμό και ήταν πάρα πολύ δύσκολα.

Αναφέρεστε στις δυσκολίες της καραντίνας. Ήσασταν μόνος σας εκείνη την περίοδο ή είχατε κάποια συντροφιά;

Το βίωσα μόνος μου δυστυχώς.

Ο εγκλεισμός σας δημιούργησε σκέψεις ή σας βοήθησε να καταλάβετε ποιοι είναι όντως οι κοντινοί σας άνθρωποι;

Νομίζω, ναι. Έγινε ένα ξεκαθάρισμα φίλων και γενικά με τα θέλω μας. Είχαμε όλοι πολύ χρόνο να σκεφτούμε και να ξεκαθαρίσουμε πράγματα.

Βιοποριστικά σας άγχωσε;

Ναι, με άγχωσε, γιατί τα έσοδά μου μειώθηκαν πολύ. Εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι, ήταν δύσκολο και το οικονομικό. Είναι δύσκολο να κάθεσαι και να τρως από τα έτοιμα. Η απραξία δυσκολεύει ψυχολογικά έναν άνθρωπο που του αρέσει να είναι δραστήριος. Δεν είναι ωραίο να έχεις μαζέψει χρήματα με πολύ κόπο και μετά να τα ξοδεύεις αναγκαστικά, γιατί δεν μπορείς να δουλέψεις. Αυτά τα λεφτά δεν ήταν γι’ αυτή τη χρήση, ήταν για κάποια αγορά, για κάποια επένδυση ίσως.

Είχατε διαχειριστεί καλά τα οικονομικά σας όλα αυτά τα χρόνια ή σας έπιασε απροετοίμαστο αυτό που συνέβη;

Νομίζω όλους μας έπιασε απροετοίμαστους αυτό που συνέβη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που φανταζόταν ότι θα συμβεί αυτό.

Τώρα έχει επέλθει η κανονικότητα στη ζωή σας;

Έχει έρθει σχεδόν η κανονικότητα. Δεν είμαστε όπως ήμασταν πριν, ούτε η δουλειά μας ούτε η ζωή μας έχουν φτάσει στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν. Εξακολουθούμε να έχουμε κάποιους περιορισμούς και πολλά μαγαζιά δεν λειτουργούν όπως λειτουργούσαν.

«Αδειάζει» το GNTM ο Γιάννης Σπαλιάρας - «Κάνουν ότι κάνουν και την επόμενη χρονιά ξεχνιούνται»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Εγώ ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ριάλιτι που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα, στο GNTM και στο μέλλον που έχουν τα μοντέλα που βγαίνουν από αυτό.

O ίδιος μάλιστα πριν από λίγο καιρό δεν είχε διστάσει να σχολιάσει με αρκετά αρνητικό τρόπο ακόμα και το Survivor για την προώθηση του ειδυλλίου του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Τα σχόλια του Γιάννη Σπαλιάρα για το GNTM

«Αυτό δεν είναι μόντελινγκ, αυτό είναι τηλεοπτικό προϊόν. Δεν υπάρχουν οι συνθήκες να δουλέψουν αυτά τα παιδιά. Κάνουν ότι κάνουν και την επόμενη χρονιά ξεχνιούνται. Δεν υπάρχουν δουλειές, σχεδιαστές, περιοδικά.

Τι να κάνουν αυτά τα παιδιά μετά; Αυτό τον κύκλο ο οποίος νίκησε την περασμένη σεζόν, τον είδες να κάνει κάτι; Δεν τον έχω δει σε έναν κατάλογο, σε ένα εξώφυλλο. Δεν υπάρχουν πια εταιρίες και περιοδικά. Όλα αυτά τα ριάλιτι είναι καθαρά για τηλεοπτική κατανάλωση. Τι ίδιο ισχύει και για τα μουσικά ριάλιτι. Τόσα παιδιά που θα βρουν μουσική στέγη; Θα απορροφηθούν από δισκογραφικές;», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Γιάννης Σπαλιάρας GNTM