Μπάγια Αντωνοπούλου: «Η κακή συμπεριφορά είναι αυτό που θα με αποτρέψει σε μια...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπάγια Αντωνοπούλου: «Η κακή συμπεριφορά είναι αυτό που θα με αποτρέψει σε μια...»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για τον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και για τις ευκαιρίες που πήρε μέσα από την δουλειά της όπως και για τις κακές συμπεριφορές που αντιλήφθηκε.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μπάγια Αντωνοπούλου

Η δημοσιογραφία είναι η δουλειά που ονειρεύτηκες;

Είναι καλύτερη απ’ ότι ονειρεύτηκα. Όσες δυσκολίες και να έχει, για εμένα είναι το ωραιότερο επάγγελμα του κόσμου. Με γεμίζει και με κάνει να αισθάνομαι πως εξελίσσομαι, μαθαίνω κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό, γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους, αποκομίζω εμπειρίες. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι επέλεξα λάθος δρόμος.

Μπάγια Αντωνοπούλου - Όλα όσα ανέφερε

Οι άνθρωποι που συνάντησες στο δρόμο σου σε βοήθησαν ή προσπάθησαν να σε «καθυστερήσουν»;

Κάποιες φορές συνέβησαν και τα δύο ταυτόχρονα. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη, στο δρόμο μου μέχρι σήμερα βρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα που μου έδωσαν ευκαιρίες. Όμως, τις ευκαιρίες αυτές τις διεκδίκησα, δούλεψα πολύ για να τις αποκτήσω, απέδειξα σε αυτούς τους ανθρώπους ότι αξίζω. Τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν το προσπαθήσεις. Ούτε στη δουλειά, ούτε στη ζωή.

Τι μπορεί να αποβεί μοιραίο για εσένα σε μια συνεργασία;

Η κακή συμπεριφορά είναι αυτό που θα με αποτρέψει σε μια συνεργασία. Δεν μιλάω φυσικά για την ένταση της στιγμής. Αυτό το έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί. Μιλάω για ακραίες συμπεριφορές που προσβάλλουν την προσωπικότητά μας. Έχω μάθει να βάζω τα όριά μου και κάποια πράγματα για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως ο σεβασμός.

Ξέσπασε η Μπάγια Αντωνοπούλου - «Ζήτησα να αποσυρθεί άμεσα το βίντεο μου»

Και η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην καμπάνια που έγινε με αφορμή το συνέδριο “Γονιμότητας”. Το προωθητικό βίντεο της καμπάνιας ωστόσο θεωρήθηκε προσβλητικό και σεξιστικό για τις γυναίκες και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο σάλο σε εκπομπές και διαδίκτυο.

Η δημοσιογράφος λοιπόν, ξεσπώντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως ζήτησε να αποσυρθεί η δικιά της συμμετοχή. Ενώ, κόλαφος είναι και η μακροσκελής ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Η ανάρτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου για το συνέδριο “Γονιμότητας"

«Πριν λίγο καιρό μου ζητήθηκε να συμμετάσχω στην προώθηση για το #συνεδριο γονιμότητας.
Και πραγματικά, το έκανα με μεγάλη χαρά, γιατί πιστεύω ότι η ενημέρωση σε θέματα τόσο σοβαρά όπως η υπογονιμότητα πρέπει να στηρίζεται με κάθε τρόπο.

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι η συγκεκριμένη δράση θα προωθηθεί μέσω ενός προσβλητικού σποτ για το γυναικείο φύλο. Δεν ξέρω αν θα μπορώ αργότερα να κάνω παιδιά ή αν θα θέλω αργότερα να κάνω παιδιά.

Ξέρω όμως πως δεν θέλω να συμμετέχω σε κάτι που «αναπαράγει» ενοχικά συναισθήματα και στερεοτυπικές αναφορές.

Ζήτησα να αποσυρθεί άμεσα το βίντεο μου»