Παπαδόπουλος - Βασιλειάδη: Η πρώτη φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Παπαδόπουλος - Βασιλειάδη: Η πρώτη φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πολύ σύντομα θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και όπως είναι αναμενόμενο είναι και οι δυο ενθουσιασμένοι.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του έχουν ήδη αποκτήσει ένα γιο τον 3χρονο Άγγελο. Η γλυκιά μανούλα διανύει τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της.

Έτσι, το αγαπημένο ζευγάρι ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του παιδιού τους. Το μεσημέρι της Κυριακής 22/8 η εγκυμονούσα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, την στιγμή που έκανε εργασίες στον χώρο που θα μένει το μωράκι τους. Η Γαλάτεια Βασιλειάδη έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησαν οι εργασίες για το βρεφικό δωμάτιο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Γαλάτειας Βασιλειάδη

Γιώργος Παπαδόπουλος - Ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο

Τι ζήτησε η εγκυμονούσα Γαλάτεια Βασιλειάδη από τον αγαπημένο της;

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύντροφός του Γαλάτεια Βασιλειάδη ζουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο καθώς περιμένουν να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Η σχεδιάστρια μόδας αλλά και ο γνωστός τραγουδιστής έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο τριών ετών τον Άγγελο. Πάντως ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι συνέχεια δίπλα στο πλευρό της αγαπημένης του καθώς όπως φαίνεται η ίδια είχε κάποιες βραδινές λιγούρες.

Η μέλλουσα μανούλα για δεύτερη φορά, θέλησε να απολαύσει ένα γλυκό, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να τις αγοράζει πάστα φλώρα. Μάλιστα, σε ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε η Γαλάτεια Βασιλειάδη, έγραψε χαρακτηριστικά: «Λιγούρες εγκυμοσύνης».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της Γαλάτειας

Απαθανατίζει την σύντροφο του και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Γονείς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνουν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του Γαλάτεια Βασιλειάδη. Μάλιστα, ο τραγουδιστής μας έδειξε και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περιόδο και ανυπομονεί να αγκαλιάσει τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους και να χαρίσουν έτσι ένα αδερφάκι στον γιο τους Άγγελο που είναι τριών ετών.

Η Γαλατεία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της είναι αρκετά φουσκωμένη! Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μάλιστα πολλές φορές μοιράζεται στιγμιότυπα από όλη αυτή την ξεχωριστή περιόδο και αυτό έκανε και σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την αγαπημένη του προκειμένου να μας δείξει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαδόπουλου με την σύντροφο του

Γιώργος Παπαδόπουλος φωτογραφία της συντρόφου του